Най-добрите игри с коли 2022igri s koli 2022

Готови ли сте да разбъркате праха с най-красивите игри с коли? С този списък ние предлагаме много добри предложения за игри както на ентусиастите на състезанията, така и на търсещите забавление.

Готови ли сте да разбъркате праха с най-красивите игри с коли ? С този списък ние предлагаме много добри предложения за игри както на ентусиастите на състезанията, така и на търсещите забавление.

Ако сте изправени пред факта, че гамата от опции пред вас става все по-широка, когато става дума за игри с коли, вероятно осъзнавате колко е трудно да избирате между тях.

В единия край на спектъра са игри с прецизност и усъвършенствана физика, които истинските състезателни пилоти използват при обучение на писта, докато в другия край има някои игри, фокусирани върху забавлението. Събрахме най-успешните и забележителни продукции, пуснати до момента, със списъка с най -красивите състезателни игри, които създадохме за вас .

Както споменахме по-горе, можем да разделим нашите предложения за игри с коли в две различни категории като симулация и аркадна игра .

И така, каква е разликата между симулационни игри с коли и аркадни състезателни игри ?

В автомобилните игри от симулационен тип се обръща повече внимание на детайлите. Следователно може да се каже, че въпросните игри са много по-близо до реалността. Например, ще получите най-близкото преживяване до това, което бихте изпитали на състезателната писта, като седите зад волана на автомобил в игри от този тип.

Игрите с коли в аркадния жанр са отделени от реалистичната структура на игрите в жанра симулация. С други думи, фокусът е върху това как играчът може да се забавлява, а не върху реалността. Детайлите не са толкова важни, колкото симулацията.

Този тип игри излизат на преден план с предимно модифициране на коли, разглобяването им и цялата лудост, за която се сетите.

Какъвто и жанр да сте, сигурни сме, че в списъка по-долу има поне една видеоигра, която ще ви хареса. Препоръчваме ви да отидете в списъка, за да се насладите максимално на аркадни или симулационни игри със състезателни автомобили.

Списък с най-добри игри с коли

 • Assetto Corsa
 • Forza Horizon 4
 • Need For Speed: Hot Pursuit
 • Trackmania Sunrise
 • GRID Autosport
 • Симулатор на автомеханик 2018
 • Burnout Paradise Remastered
 • Проект Автомобили 2
 • Forza Motorsport 7

Прочети Още: Името на сериала Властелинът на пръстените е обявено!

1. Assetto Corsa

Assetto Corsa е един от най-добрите в симулационния жанр. Когато разгледаме общата структура на играта, се разбира, че екипът на разработчиците обръща голямо внимание на правилата на физиката във фонов режим. Със своите аеродинамични изчисления, управление и други, видеоиграта създава нова реалност.

Трябва да се отбележи, че състезанията в играта следователно са много по-трудни от състезанията в обикновена състезателна игра с автомобили.

Друг реалистичен аспект на Assetto Corsa е, че включва лицензирани истински автомобили. В играта е възможно да видите лицензирани модели автомобили от много марки като Ferrari, Porsche, Audi, BMW, Lamborghini, McLaren.

2. Forza Horizon 4

Четвъртата игра от нашия списък с най-добри игри за коли, Forza Horizon 4 се откроява с аркаден геймплей, а не със симулация. Така че важното за тази игра не е реалността, а забавлението. Играта позволява на играча да участва в състезания по желание на картата на отворения свят. Трябва също да се отбележи, че във Forza Horizon 4 има повече от 400 коли.

3. Need For Speed: Hot Pursuit

Тази игра от серията Need For Speed, която идва на ум, когато става въпрос за състезателната игра, преразглежда полицейското преследване в предишните игри. В режима на кариера в NFS: Hot Pursuit играчите могат да станат ченгета и да преследват престъпници. От друга страна, той може да избере другата страна и да се стреми да стане най-търсеният човек в града.

Hot Pursuit включва истински автомобили. Първо трябва да се състезавате със стандартни автомобили. Докато напредвате в играта, можете да отключвате супер коли.

Докато шофирате полицейските коли, можете да хванете престъпниците, за да ги спрете. Можете също да използвате защитни системи, когато сте в позицията на престъпник, бягащ от полицията.

4. Trackmania Sunrise

Trackmania Sunrise има много специално място сред аркадните състезателни игри. Рампите, кривите пътища и много други ще ви помете от краката и ще увеличат прилива на адреналин.

В играта има различни режими. Един от тези модове е със странен дизайн, който изисква от вас да продължите, без да изпускате. В допълнение, той изисква от играча да изгради писта при определени условия в определено време. Както можете да си представите, след това се състезавате по пистата, която сте изградили.

5. GRID Autosport

Вашата цел в играта е да печелите състезания и да изграждате кариерата си. Начинът за отключване на нови коли е да участвате в нови състезания с подкрепата на спонсори.

В допълнение към стандартните автомобили, в GRID Autosport могат да се използват луксозни спортни автомобили, модифицирани автомобили и суперавтомобили. Истинските състезателни писти също разширяват обхвата на пистите на играта.

6. Симулатор на автомеханик 2018г

Тази игра, за разлика от топ 5 от нашия списък с най-красивите игри с коли, не е състезателна игра, а игра за ремонт на автомобили. В играта можете да възстановявате стари автомобили, да ги настройвате фино и да ги карате.

7. Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise, който надхвърли времето със своята структура на отворен свят, беше пуснат за компютър и конзола през 2009 г. Играта, която придоби голяма популярност, когато беше пусната за първи път, беше една от игрите, които изникнаха в ума, когато ставаше дума за най-красивите игри с коли.

Burnout Paradise, който беше преразгледан през 2018 г., зае важно място сред състезателните игри както с обновената си графика, така и с подобрения в геймплея.

8. Проектни коли 2

Project Cars 2 е игра, която е работила с професионални състезателни шофьори в етапа на разработка, за да предостави реалистично изживяване на играчите. Поради тази причина може да се каже, че има важно място сред другите симулационни игри с коли.

Ходът на състезанието може да се промени в зависимост както от метеорологичните условия, така и от условията на терена. Разнообразието очаква играчите на терена. Можете да се състезавате по ледена или кална земя.

9. Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 е игра, богата на разнообразие от автомобили. Сред колите в играта има някои превозни средства на известни марки като Porsche, Lamborghini и Ferrari, които предизвикват раздвижване на любителите на скоростта.

Има ли игра, която харесвате в списъка, който сме подготвили за тези, които питат кои са най-добрите игри с коли ? Можете да намерите тази игра по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да увеличите FPS на Roblox?
 2. Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?
 3. Как да промените паролата на Valorant?
 4. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
 5. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.