Най-добрите игри с коли 2022igri s koli 2022

Готови ли сте да разбъркате праха с най-красивите игри с коли? С този списък ние предлагаме много добри предложения за игри както на ентусиастите на състезанията, така и на търсещите забавление.

Готови ли сте да разбъркате праха с най-красивите игри с коли ? С този списък ние предлагаме много добри предложения за игри както на ентусиастите на състезанията, така и на търсещите забавление.

Ако сте изправени пред факта, че гамата от опции пред вас става все по-широка, когато става дума за игри с коли, вероятно осъзнавате колко е трудно да избирате между тях.

В единия край на спектъра са игри с прецизност и усъвършенствана физика, които истинските състезателни пилоти използват при обучение на писта, докато в другия край има някои игри, фокусирани върху забавлението. Събрахме най-успешните и забележителни продукции, пуснати до момента, със списъка с най -красивите състезателни игри, които създадохме за вас .

Както споменахме по-горе, можем да разделим нашите предложения за игри с коли в две различни категории като симулация и аркадна игра .

И така, каква е разликата между симулационни игри с коли и аркадни състезателни игри ?

В автомобилните игри от симулационен тип се обръща повече внимание на детайлите. Следователно може да се каже, че въпросните игри са много по-близо до реалността. Например, ще получите най-близкото преживяване до това, което бихте изпитали на състезателната писта, като седите зад волана на автомобил в игри от този тип.

Игрите с коли в аркадния жанр са отделени от реалистичната структура на игрите в жанра симулация. С други думи, фокусът е върху това как играчът може да се забавлява, а не върху реалността. Детайлите не са толкова важни, колкото симулацията.

Този тип игри излизат на преден план с предимно модифициране на коли, разглобяването им и цялата лудост, за която се сетите.

Какъвто и жанр да сте, сигурни сме, че в списъка по-долу има поне една видеоигра, която ще ви хареса. Препоръчваме ви да отидете в списъка, за да се насладите максимално на аркадни или симулационни игри със състезателни автомобили.

Списък с най-добри игри с коли

 • Assetto Corsa
 • Forza Horizon 4
 • Need For Speed: Hot Pursuit
 • Trackmania Sunrise
 • GRID Autosport
 • Симулатор на автомеханик 2018
 • Burnout Paradise Remastered
 • Проект Автомобили 2
 • Forza Motorsport 7

Прочети Още: Името на сериала Властелинът на пръстените е обявено!

1. Assetto Corsa

Assetto Corsa е един от най-добрите в симулационния жанр. Когато разгледаме общата структура на играта, се разбира, че екипът на разработчиците обръща голямо внимание на правилата на физиката във фонов режим. Със своите аеродинамични изчисления, управление и други, видеоиграта създава нова реалност.

Трябва да се отбележи, че състезанията в играта следователно са много по-трудни от състезанията в обикновена състезателна игра с автомобили.

Друг реалистичен аспект на Assetto Corsa е, че включва лицензирани истински автомобили. В играта е възможно да видите лицензирани модели автомобили от много марки като Ferrari, Porsche, Audi, BMW, Lamborghini, McLaren.

2. Forza Horizon 4

Четвъртата игра от нашия списък с най-добри игри за коли, Forza Horizon 4 се откроява с аркаден геймплей, а не със симулация. Така че важното за тази игра не е реалността, а забавлението. Играта позволява на играча да участва в състезания по желание на картата на отворения свят. Трябва също да се отбележи, че във Forza Horizon 4 има повече от 400 коли.

3. Need For Speed: Hot Pursuit

Тази игра от серията Need For Speed, която идва на ум, когато става въпрос за състезателната игра, преразглежда полицейското преследване в предишните игри. В режима на кариера в NFS: Hot Pursuit играчите могат да станат ченгета и да преследват престъпници. От друга страна, той може да избере другата страна и да се стреми да стане най-търсеният човек в града.

Hot Pursuit включва истински автомобили. Първо трябва да се състезавате със стандартни автомобили. Докато напредвате в играта, можете да отключвате супер коли.

Докато шофирате полицейските коли, можете да хванете престъпниците, за да ги спрете. Можете също да използвате защитни системи, когато сте в позицията на престъпник, бягащ от полицията.

4. Trackmania Sunrise

Trackmania Sunrise има много специално място сред аркадните състезателни игри. Рампите, кривите пътища и много други ще ви помете от краката и ще увеличат прилива на адреналин.

В играта има различни режими. Един от тези модове е със странен дизайн, който изисква от вас да продължите, без да изпускате. В допълнение, той изисква от играча да изгради писта при определени условия в определено време. Както можете да си представите, след това се състезавате по пистата, която сте изградили.

5. GRID Autosport

Вашата цел в играта е да печелите състезания и да изграждате кариерата си. Начинът за отключване на нови коли е да участвате в нови състезания с подкрепата на спонсори.

В допълнение към стандартните автомобили, в GRID Autosport могат да се използват луксозни спортни автомобили, модифицирани автомобили и суперавтомобили. Истинските състезателни писти също разширяват обхвата на пистите на играта.

6. Симулатор на автомеханик 2018г

Тази игра, за разлика от топ 5 от нашия списък с най-красивите игри с коли, не е състезателна игра, а игра за ремонт на автомобили. В играта можете да възстановявате стари автомобили, да ги настройвате фино и да ги карате.

7. Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise, който надхвърли времето със своята структура на отворен свят, беше пуснат за компютър и конзола през 2009 г. Играта, която придоби голяма популярност, когато беше пусната за първи път, беше една от игрите, които изникнаха в ума, когато ставаше дума за най-красивите игри с коли.

Burnout Paradise, който беше преразгледан през 2018 г., зае важно място сред състезателните игри както с обновената си графика, така и с подобрения в геймплея.

8. Проектни коли 2

Project Cars 2 е игра, която е работила с професионални състезателни шофьори в етапа на разработка, за да предостави реалистично изживяване на играчите. Поради тази причина може да се каже, че има важно място сред другите симулационни игри с коли.

Ходът на състезанието може да се промени в зависимост както от метеорологичните условия, така и от условията на терена. Разнообразието очаква играчите на терена. Можете да се състезавате по ледена или кална земя.

9. Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 е игра, богата на разнообразие от автомобили. Сред колите в играта има някои превозни средства на известни марки като Porsche, Lamborghini и Ferrari, които предизвикват раздвижване на любителите на скоростта.

Има ли игра, която харесвате в списъка, който сме подготвили за тези, които питат кои са най-добрите игри с коли ? Можете да намерите тази игра по-долу.

Подобни публикации

 1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
 2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.