Приложението AKUT I’m Safe идва в Smart Watches Huawei!akut huawei v bezopasnost

Приложението AKUT I’m Safe стартира специално за смарт часовници Huawei. Приложението AKUT I’m Safe може да се използва на смарт часовници Huawei.

Стартира приложението AKUT I’m Safe , създадено специално за смарт часовници Huawei  за операционната система HarmonyOS . По този начин собствениците на смарт часовници Huawei ще могат да използват приложението директно на своите часовници. Приложението AKUT I’m Safe може да се използва на смарт часовници Huawei. Ето подробностите!

AKUT Аз съм в безопасност със смарт часовници Huawei

Въпреки че Huawei продължава да прави подобрения в цялата си екосистема, той също така ускори работата си за смарт часовници. С включването на важни приложения за смарт часовници, едно от най-важните приложения, особено за Турция, където рискът от земетресение е висок; Приложението I’m Safe на AKUT, първата неправителствена организация за търсене и спасяване у нас, вече е достъпно за Huawei Watch GT2 Pro и Watch GT 3. 

Как да инсталирам приложението AKUT I’m Safe?

Собствениците на Huawei Watch GT2 Pro и Watch GT 3 могат да изтеглят приложението I’m Safe на своите телефони Huawei, да влязат в областта AppGallery в секцията Устройства чрез приложението Huawei Health и да инсталират приложението I’m Safe на своите часовници. Сдружение за търсене и спасяване AKUT и Общи информационни технологии ООД. Sti. Може би най-важната характеристика на разработеното от компанията приложение „I’m Safe“ е, че то може да работи без интернет.

При природни бедствия, когато обажданията не са възможни, интернет не работи и SMS е активиран, натискането на един бутон е достатъчно, за да споделите местоположението си. За да използвате приложението, първо трябва да влезете в секцията за настройки на приложението и да запазите телефонните номера на поне 1 и най-много 10 души. Когато добавите номера, бутонът „Аз съм в безопасност“ става активен.

Нямате нужда от интернет връзка, освен да изтеглите приложението I’m safe и да добавите номера. Когато натиснете бутона I’m Safe на главния екран на приложението, телефонът ви изпраща местоположението ви чрез услугата GPS до хората, които посочите чрез SMS системата. За да бъде изпратено съобщението, че сте в безопасност, трябва да имате право на SMS.

Прочети Още: Най-добрите игри с коли 2022

Ако нямате право на SMS, се изпраща съобщение, че сте в безопасност със стандартната цена на вашия пакет или тарифа. 

Получаването на вашето местоположение чрез услугата GPS може да отнеме дълго или кратко време в зависимост от марката модел на вашия телефон и средата, в която се намирате. При спешни случаи понякога базовите станции може да не са достатъчно ефективни, за да достигнат до близките ви в същия град. Поради тази причина се препоръчва да изберете поне един телефонен номер извън града. Освен това чрез приложението I’m Safe; Можете също да научите какво да правите при спешни случаи като земетресение, наводнение или пожар. Накратко, можете да мислите за приложението като мобилно ръководство за бедствия.

Какво мислите за използването на приложението AKUT I’m Safe за смарт часовници Huawei? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Apple обявява подновяване на функцията за автоматично коригиране с iOS 17
  2. Характеристики на Huawei P60 Pro
  3. Как да премахнете реклами в Xiaomi?
  4. Най-добрите приложения за почистване на кеша за Android 2023
  5. Характеристики, цена и дата на пускане на Google Pixel 8 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.