Най-добрите инструменти за обучение на деца JavaScript

JavaScript za detsa

Насърчаването на децата да учат езици за програмиране е много важно в днешно време, но ще ви бъде малко трудно, тъй като децата са все още много малки. Дете на игрална възраст иска да играе игри и да вижда всичко като игра до края на живота си. Поради тази причина ние обединяваме уебсайтове, които преподават JavaScript по начин, който се харесва на децата .

CodeGuppy

CodeGuppy е уебсайт, използван за децата да учат JavaScript . Със забавна и креативна графика може да научи децата да кодират бързо и просто . Платформата има няколко категории: Math, полярни координати, игри … Следвате инструкциите на JavaScript в лявата част на уебсайта и виждате как изглеждат кодираните неща вдясно.

Khan Academy

Khan Academy предлага много уроци за деца. Когато отворите уебсайта, можете да получите достъп до JavaScript, HTML, CSS, SQL и т.н. от секцията „Компютърно програмиране“ . Можете да научите уроци по кодиране стъпка по стъпка.

Tynker

Tynker е уебсайт, разработен за децата да учат JavaScript . Платформата позволява на младите хора да кодират по прост и забавен начин. Първо ще трябва да създадете акаунт като ученик, родител или учител. Учителите имат достъп до 20 студентски акаунта и три курса по кодиране. Учениците могат да разгледат 20 урока. Има и безплатни кодиращи дейности за родители.

Crunchzill 

Crunchzilla е един от „най-простите“ онлайн инструменти, които децата могат да кодират с JavaScript . Уроците по кодиране се категоризират според възрастта на лицата:

  • Код чудовище
  • Code Maven
  • Data Maven
  • Игра Maven

Всички секции имат поле за кодиране отляво, учител, който да ви насочи отгоре, и място за преглед на резултата от кодирането отдясно.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.