Най-добрите инструменти за обучение на деца JavaScript

JavaScript za detsa

Насърчаването на децата да учат езици за програмиране е много важно в днешно време, но ще ви бъде малко трудно, тъй като децата са все още много малки. Дете на игрална възраст иска да играе игри и да вижда всичко като игра до края на живота си. Поради тази причина ние обединяваме уебсайтове, които преподават JavaScript по начин, който се харесва на децата .

CodeGuppy

CodeGuppy е уебсайт, използван за децата да учат JavaScript . Със забавна и креативна графика може да научи децата да кодират бързо и просто . Платформата има няколко категории: Math, полярни координати, игри … Следвате инструкциите на JavaScript в лявата част на уебсайта и виждате как изглеждат кодираните неща вдясно.

Khan Academy

Khan Academy предлага много уроци за деца. Когато отворите уебсайта, можете да получите достъп до JavaScript, HTML, CSS, SQL и т.н. от секцията „Компютърно програмиране“ . Можете да научите уроци по кодиране стъпка по стъпка.

Tynker

Tynker е уебсайт, разработен за децата да учат JavaScript . Платформата позволява на младите хора да кодират по прост и забавен начин. Първо ще трябва да създадете акаунт като ученик, родител или учител. Учителите имат достъп до 20 студентски акаунта и три курса по кодиране. Учениците могат да разгледат 20 урока. Има и безплатни кодиращи дейности за родители.

Crunchzill 

Crunchzilla е един от „най-простите“ онлайн инструменти, които децата могат да кодират с JavaScript . Уроците по кодиране се категоризират според възрастта на лицата:

  • Код чудовище
  • Code Maven
  • Data Maven
  • Игра Maven

Всички секции имат поле за кодиране отляво, учител, който да ви насочи отгоре, и място за преглед на резултата от кодирането отдясно.

Подобни публикации

  1. Един потребител може да бъде насочен с подробни опции за насочване във Facebook
  2. Марк Зукърбърг отговаря на искането на информатора на Facebook
  3. Twitter ще се забърка с потребителски чатове с подкани!
  4. WhatsApp работи върху криптиран архив
  5. Името на домейна на Facebook се продаваше при достъп до проблем

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.