Най-добрите пъзели за карантина

pazel

Този списък включва пъзел игри, които могат да бъдат дадени като примери за различни видове пъзели. Ето пъзел игри, които могат да се играят у дома по време на карантинните дни!

Пъзелите играят много важна роля за поддържането на хората щастливи, особено в днешно време, когато хората са в карантина. Препоръчваме да разгледате пъзелите в този списък, защото чрез решаване на пъзели можете да увеличите нивата на допамин и да се отървете от всичките си негативни емоции. Не бива да се пренебрегва факта, че хората се нуждаят от интелигентни игри, за да функционират мозъчните им клетки правилно.

Пъзел игри, които да играете у дома в дните на карантината

Мислите ли, че пъзелите са само за намиране на части от пъзел? Пъзелите не са само комбиниране на части от пъзели, има много видове пъзели, от които хората могат да избират. Този списък включва пъзел игри, които могат да бъдат дадени като примери за различни видове пъзели. Ето пъзел игри, които могат да се играят у дома по време на карантинните дни !

1. Brain It On

Brain It On е една от най-добрите пъзели, които можете да играете, когато искате да предизвикате човешкия мозък. Играта работи в хоризонтален формат и има система за ниво. Brain It On има много прост потребителски интерфейс, но трябва да гледате реклами, за да получите подсказки.

За да започнете, просто отворете играта и изберете първото ниво. За да изпълните конкретна задача в играта, трябва да нарисувате нещо върху платното. Трудността на пъзела се увеличава с увеличаването на нивата, което прави Brain It On една от най-добрите пъзели. Можете също да се обърнете към опцията за надстройка, ако искате да се отървете от рекламите.

2. Monument Valley (Долина паметник)

Monument Valley е страхотна пъзел игра, в която трябва да достигнете героя до определената цел с помощта на мозъка си. Тъй като играта е проектирана в 3D формат, тя също е много приятна за игра. Единственият недостатък на играта е, че това е платено приложение, което е малко разочароващо, но дори и тези, които не обичат да плащат за приложения и игри, трябва да проверят Monument Valley.

3. Две точки

Друго видно име сред най-добрите пъзели е Две точки , което се движи около две съществуващи точки. Целта на играта е да използваме мозъка си, за да съберем две отдалечени точки.

Видеоиграта ви позволява да свържете двете точки като упражнение преди да започнете играта. Това ще ви даде представа как се играе играта. Когато завършите този процес, можете да започнете да играете първото ниво на играта.

След като достигнете определено ниво, ще ви бъдат дадени някои цели, които трябва да постигнете. Тъй като нивата за начинаещи са доста лесни, ще почувствате, че играта е много лесна или сте професионалист, докато достигнете напредналите нива.

4. Move The Block Преместване на блока ( Android и iOS )

Move The Block е една от класическите пъзел игри, където трябва да плъзгате блокове, за да завършите частта от пъзела. На първото ниво ще бъдете водени из играта и до опциите, които лесно можете да намерите. Можем да кажем, че играта е наистина интересна. С напредването на играта тя предизвиква истинска зависимост.

Една от причините Move The Block да пристрастява е, че колкото по-високи са нивата, толкова по-трудна е играта. Със сигурност ще използвате съветите в Move The Block. Недостатъкът на играта е тук: наложително е да гледате реклами, които стават малко по-досадни с всеки съвет.

5. Skillz

Skillz ви позволява да избирате между един играч или мултиплейър игра. Има твърде много нива в Skillz. Други нива се заключват, докато преминете първото ниво. Освен това ще имате възможност да повторите предишното ниво, когато не сте доволни от предишното си ниво на изпълнение.

Нивата включват търсене на определен номер или буква между цифрите или буквите. По този начин можете да разберете колко силен е мозъкът ви и скоростта ви. След като започнете да играете играта, вие сте заобиколени от желанието да победите всички нива. Също така е възможно да се оплаквате от реклами в играта.

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.