Най добрите програми за сваляне на видеоeaseus mobimover pro video

Най-добър Video Downloader.Ние сме тук с най-добрия изтегляне на видео в този списък. И така, кои са най-добрите програми, които можете да използвате за изтегляне на видеоклипове?

Ако търсите лесен и практичен начин да запазите любимите си видеоклипове на вашите устройства, ние сме тук с най-добрия софтуер за изтегляне на видео в този списък . Но кои са най-добрите програми, които можете да използвате за изтегляне на видеоклипове ? Ето всички любопитни подробности по темата!

Прочети Още: Как да изтеглите amoung us безплатно?

Ако търсите програми за изтегляне на видеоклипове, които виждате в YouTube, Vimeo, DailyMotion, Instagram, Facebook или други платформи, ще откриете, че имате множество опции. Можете да изберете най-подходящия от списъка по-долу и да го изтеглите на вашето устройство.

Кои са най-добрите Video Downloader?

  • 4K Video Downloader
  • WinX Youtube Downloader
  • Всеки видео конвертор
  • Безплатно изтегляне от YouTube
  • aTube Catcher

Избирайки една от горепосочените програми , можете лесно да изтеглите най-подходящия видео изтегляне сред безплатните програми за изтегляне на видео .

Списък на най-добрите видео изтеглячи

Можете да изберете измежду най-добрите видео изтегляне от списъка точно по-долу . Програмите тук са и най-добрият безплатен изтеглящ видео , така че няма да се налага да плащате пари по време на употреба.

1. 4K Video Downloader

4K Video Downloader предлага широка поддръжка и възможност за изтегляне на видеоклипове от Vimeo, TikTok, SoundCloud, Flickr, Facebook, Instagram, DailyMotion, Twitch или YouTube. В допълнение, програмата, която предлага опции за изтегляне на 3D видео или 360 видео, е в горната част на нашия списък с бърз и плавен опит за изтегляне на видео.

За да изтеглите видеоклип или плейлист, ако не е по-дълъг от двадесет и четири часа, копирайте връзката и я поставете в приложението. След това изберете изходния формат, качество и местоположение, за да го запазите. Толкова много! Между другото, можете да се възползвате не само от изтегляне на видео, но и от опции за изтегляне на аудио.

2. WinX YouTube Downloader

Подобно на 4K Video Downloader, WinX YouTube Downloader е полезен видео изтегляч, който можете да изтегляте видеоклипове от почти всеки сайт. В тази програма, която е много лесна за използване, е достатъчно да копирате връзката на видеоклипа, който искате да изтеглите, и да го поставите в програмата.

От друга страна, WinX не поддържа 360 видео и 3D видео, но все пак може да изтегля 4K видео. Ако това не е проблем за вас, горещо препоръчваме и тази програма.

3. Всеки видеоконвертер

Всеки Video Converter се откроява като една от програмите, която заслужава да бъде включена в този списък поради лесния за използване интерфейс, способността му да конвертира бързо и да поддържа видео файлове с високо качество на изображението.

Поддържа формати като AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, FLV, SWF, 3GP, DVD, WebM, MP3, програмата ви позволява да изрязвате видео файлове, да променяте съотношението на екрана, да променяте качеството и формата на звука. След като направите необходимите промени, можете да конвертирате видео файловете във формати с декодери във вашата система.

4. Безплатно изтегляне от YouTube

С Безплатното изтегляне от YouTube имате възможност да изтегляте видеоклипове от YouTube на вашите Mac или Windows устройства бързо и безплатно. Благодарение на функциите на списъка и плейлиста на програмата можете да изтегляте видеоклипове във вашите списъци, регистрирани в YouTube колективно, а също така можете да изтеглите цял канал директно на вашия компютър, благодарение на приемането на видеоклиповете в потребителските канали като списък.

В допълнение към всичко това, ако изтегляте през нощта, има настройка за компютъра ви да се изключи, когато изтеглянията приключат. Това се откроява като една от страхотните характеристики.

Между другото, нека не се разбира, че това приложение има малък, но важен недостатък. Видеоклипът, който искате да изтеглите, трябва да бъде поне три минути, което означава, че в някои случаи може да не успеете да изтеглите желания от вас видеоклип.

5. aTube Catcher

Поради името си може да мислите, че тази програма е насочена само към YouTube, но aTube Catcher може да изтегля от много популярни видео платформи. Но първото предупреждение е, че ще срещнете много реклами по време на изтеглянията. Затова не забравяйте да натиснете „отмяна“ и след това „отказ“, когато инсталирате приложението – в съответния раздел.

По този начин ще можете да имате безплатно изживяване без реклами. Изтеглените видеоклипове могат да бъдат автоматично конвертирани в редица популярни формати, така че да можете да персонализирате вашите видеоклипове за устройството, което искате да гледате. Ако искате да изтеглите голям брой видеоклипове, можете да ги изтеглите наведнъж и да увеличите честотната лента, докато го правите. Това е функция, която не се намира във всички програми от списъка.

С програмата за изтегляне на видео на YouTube на тази страница можете да изтеглите и запазите всички видеоклипове в YouTube лесно и без усилие с едно кликване. По същия начин с програмата за изтегляне на видеоклипове в Instagram можете да запазите видеоклипа на вашето устройство, като използвате само връзката.

В днешно време сайтовете за изтегляне на видео станаха наистина полезни. Въпреки това, когато ги сравняваме с изтеглящите видео, те имат различни недостатъци, така че нашата препоръка е да използвате програма, която можете да изтеглите на вашия компютър. На първо място, те често са бавни поради ограниченията на отдалечен сървър и връзка за данни и не предлагат много персонализиране на опциите за изтегляне на файлове.

На всичкото отгоре те ви позволяват да изтегляте само едно видео наведнъж, а ако искате да изтеглите плейлисти, това може да е малка караница. По същия начин 3D и 360 видеоклиповете обикновено не се поддържат и само много малка част може да обработва 4K видеоклипове. Поради тази причина е полезно да използвате предпочитанията си за програми за изтегляне на видео.

Бяхме до тук с най-добрия изтеглящ видеоклип в този списък. И така, кой от безплатните програми за изтегляне на видео ви харесва? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!
  2. Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!
  3. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  4. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  5. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.