Най-добрите термокамери за вашия телефонtermo kamera za telefon

Най-добрите термокамери за вашия телефон

Събрахме за вас най-добрите термокамери, работещи с инфрачервено лъчение. Ето най-добрите термокамери за вашия телефон!Снимки, които не могат да бъдат направени с нормална камера, могат да бъдат направени с термокамера на телефони. Термичните камери използват инфрачервено лъчение. Вижда горещи точки зад стени или други твърди предмети.

Проверява за изтичане на дренаж и прекомерни прекъсвачи. Снимките, направени с термални камери, са много различни от обикновените камери. Той открива и улавя горещи точки с инфрачервено лъчение от всички обекти.

Топ 5 термични камери за телефони

 • Flir One Gen 3
 • Търсете Thermal Compact
 • FLIR One Pro
 • HT-301
 • Uni-T UTi120M
 • 1. Flir One Gen 3

Термалната камера Flir One Gen 3 е широка 2,6 инча и висока 1,3 инча. В устройството има вградени две камери и батерии. Освен това върху корпуса на камерата са проектирани заоблени ръбове. Отстрани има два държача за гуми. В горната част е USB-C щепселът. Отличава се като технически добре оборудван продукт.

2. Търсете Thermal Compact

Seek Thermal Compact привлича вниманието с високата си разделителна способност . Просто трябва да включите тази лесна за инсталиране термична камера в порта за зареждане на телефона. Ъгълът на видимост на устройството е много малък.

3. FLIR One Pro

FLIR One Pro е термокамера, която създава добри изображения дори на тъмно. FLIR One Pro, който се състои от регулируеми конектори, е лесен за регулиране на камерата. Можете да заснемате изображенията, които искате много лесно. Разполага с усъвършенствана обработка на изображения и видео. Дистанционно измерване на температурата; Тя варира от -4F до 248F.

4. HT-301

HT-301 е проектиран с резолюция 344×288. Той играе активна роля при използването на снимки и видеоклипове в реално време. Лесно измерва различни температури. Проектиран за лична употреба, този термовизионен фотоапарат е plug-and-play. Животът на батерията на телефона се удължава. По този начин това е функционално устройство, което няма да се налага постоянно да зареждате.

5. Uni-T Uti120M

Uni-T Uti120M, който се използва за монтиране на дъното на мобилни телефони, е известен като компактна термокамера. Uni-T Uti120M; Той е проектиран да бъде 2 инча широк. Той улавя инфрачервени изображения с резолюция 120×90 пиксела.

Дадохме ви информация за най-добрите термокамери, които можете да използвате с телефоните си. Ако желаете, какво е двойна камера, как да я използвам, какво прави? Можете също да прочетете нашата статия.

Подобни публикации

 1. Характеристиките на модела Xiaoxin Pad Pro 12.7
 2. Мощен процесор, 50 мегапикселова предна камера и още!
 3. Xiaomi Pad 7 Series Характеристики, цена и дата на излизане
 4. Характеристики на Vivo iQOO Z9 Lite
 5. OnePlus ще получи 6 години поддръжка на актуализации!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.