Samsung представя 200 MP сензор за камера ISOCELL HP2harakteristika samsung galaxy s23 plus

Samsung представя 200 MP сензор за камера ISOCELL HP2

Технологичният гигант Samsung представи сензора за камера 200 MP ISOCELL HP2. Ето подробностите за сензора на камерата, който се очаква да бъде включен в Galaxy S23 Ultra! Samsung представи 200 MP сензор за камера ISOCELL HP2. С представянето станаха ясни характеристиките на новия сензор на камерата. Подробности за сензора, който се очаква да бъде включен в Samsung Galaxy S23 Ultra, има в нашите новини.

Какво предлага 200 MP ISOCELL HP2 сензор за камера на Samsung?

Базираният в Южна Корея технологичен гигант работи върху технологии за камери, както и върху продукти като смартфони и таблети. Компанията представи нов сензор за камера, наречен ISOCELL HP2 с резолюция 200 мегапиксела.

Размерът на пикселите на ISOCELL HP2, който е с размер 1/1,3 инча, беше обявен като 0,6 μm. Сензорът, за който се твърди, че е започнал масово производство, използва усъвършенствана технология за групиране на пиксели, наречена Tetra2pixel. Това позволява на сензора да променя размерите на пикселите в зависимост от количеството светлина в околната среда.

Представен от технологичния гигант, ICOCELL HP2 ще помогне на потребителите на Samsung Galaxy S23 Ultra да правят по-добри снимки в среда с ниска осветеност. Функцията Super QPD на сензора ще подобри значително фокусирането в среда с ниска осветеност.

Това ще даде възможност за по-бърз и по-точен автофокус, дори в среда с ниска осветеност. D-VTG технологията на Samsung ще подобри възпроизвеждането на цветовете и ще намали преекспонирането. В резултат на това ще се получат по-успешни изображения.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.