Най-използваните приложения в Андроид 2022android prilojenia 2022

Трябва да имате приложения на вашия смартфон

В това съдържание, което сме подготвили за вас, ние сме тук с приложенията, които трябва да имате на вашия смартфон. И така, какви са тези приложения?

App Store и Play Store са дом на милиони приложения и откриването на полезни приложения в такава голяма библиотека може да бъде по-трудно, отколкото си мислим. В това съдържание, което сме подготвили за вас , ние сме тук с приложенията , които трябва да имате на вашия смартфон .

Прочети Още: Актуализацията на Bitcoin удря крипто измами

Кои са задължителните приложения на вашия смартфон?

 • UpCall
 • Google Диск
 • Shazam
 • Google Keep
 • Кисел речник
 • snapseed
 • Цикъл на сън
 • Гугъл преводач
 • Microsoft To Do
 • CamScanner

1. UpCall

UpCall, разработен от Turkcell, но достъпен за всички потребители, се откроява като функционално приложение, което можете да използвате за идентифициране на спам обаждания. По този начин можете да научите за рекламните разговори, преди да вдигнете телефона. Той също така е домакин на различни функционални функции като UpCall, не безпокойте.

2. Google Drive

Google Drive е базирано на облак приложение, което можете да използвате за архивиране на файлове, преглед, редактиране и споделяне на документи. Тъй като съдържанието, което качвате, е архивирано в облака, можете лесно да получите достъп до него от друго устройство, свързано с интернет.

3. Shazam

Чудили ли сте се някога за името на песен, която сте срещали някъде преди? Shazam се намесва в този процес и ви позволява да научите името и изпълнителя на песента, която свири. Освен това приложението, което може да работи и във фонов режим, постоянно сканира възпроизвежданите песни и ги събира в списък, когато тази настройка е активирана.

4. Google Keep

Keep, също приложение, разработено от Google, е онлайн приложение за водене на бележки. Най-красивата функция на това приложение е, че можете да редактирате бележките, които правите на смартфона си, по-късно на таблета си и да правите разпечатка от компютъра си.

5. Кисел речник

Новинарските сайтове може да изглеждат като най-добрият вариант за следване на дневния ред, но тези канали понякога могат да изостават или да не са в състояние да поемат безбройните събития. Приложението е просто, но функционално приложение, разработено за вас, за да следвате отблизо точките от дневния ред . Така можете да сте сигурни, че няма да се разсейвате от дневния ред.

6. Snapseed

В списъка, който публикувахме преди малко, събрахме най-добрите приложения за редактиране на снимки, които можете да използвате на мобилните си устройства . Snapseed, който е в горната част на нашия списък, е приложение, което трябва да бъде на смартфона на потребителите, които се интересуват от фотография.

Snapseed, разработен от Google и който можете да използвате както на устройства с Android, така и на iOS, се откроява като приложение за редактиране на снимки, което може да се определи като професионално ниво. Предлагайки 29 инструмента и филтъра в цялото приложение, софтуерът е едно от най-популярните мобилни приложения за редактиране на снимки днес. 

7. Sleep Cycle

Ако не искате да използвате смарт часовник или интелигентна гривна за проследяване на съня си, Sleep Cycle може да е приложението, което търсите. Приложението Sleep Cycle открива движенията на тялото ви по време на сън с помощта на сензорите на вашия смартфон и създава вашата графика на съня.

8. Google Преводач

Google Translate, който можете да използвате на вашите Android и iOS устройства, е онлайн софтуер, адаптиран към мобилно приложение. Включвайки изключително функционални функции, Google Translate успява да предостави услуги за превод на десетки различни езици. Освен това можете да превеждате разговорите незабавно с незабавен превод.

9. Microsoft To Do

Разполагайки с всичко, което едно приложение за план трябва да има, Microsoft To Do ви помага да правите планове за бъдещето, да ги детайлизирате и да сте информирани, когато му дойде времето. Трябва ли да отидете на пазар утре? Просто изберете работата, времето и мястото, които искате да направите. Така ще получавате известия, когато денят и часът на планираното събитие пристигне. Ако желаете, можете също да настроите известия за напомняния преди събитието.

10. CamScanner

CamScanner, който можете да използвате за дигитализиране на документ, може да преобразува документа, сканиран от камерата на вашия смартфон, в цифров носител като JPG, PNG или PDF. Освен това, с разширени опции за избор и редактиране, можете да прехвърлите файла с професионален вид.

Заключение

В този списък, който сме подготвили за вас, ние сме тук с някои приложения, които ще разширят областите на използване на вашите смартфони и ще спасят ежедневието ви. И така, какви са вашите приложения, които трябва да имате? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
 2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
 3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
 4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
 5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.