Актуализацията на Bitcoin удря крипто измамиbitcoin sigurnost

Как актуализацията на Bitcoin ще засегне крипто измамниците?

Актуализацията на биткойн означава лоша новина за крипто измамниците . Taproot, дългоочакваното надграждане на кода на Bitcoin, фокусирано върху подобряването на поверителността и сигурността на мрежата, беше официално активирано.

Биткойн наскоро получи значително подобрение. The Block посочи, че тъй като биткойн мрежата е в процес на изграждане за дълго време, надстройката на кода на „ Taproot “ стартира миналия ден (14 ноември).

Прочети Още: Промоционалното видео на Sukhoi SU-75 е на дневен ред с AKINCI TİHA

Как актуализацията на Bitcoin ще засегне крипто измамниците?

Актуализацията подобрява поверителността и сигурността на сложните транзакции чрез нови подписи, които го правят да изглежда като всяка друга борса. Потенциалните крадци или хора, които се интересуват от използване на криптовалути, ще имат трудности да разпознаят, че е извършен необичаен трансфер.

Актуализацията на Taproot също ще промени мащабирането на биткойн мрежата, оставяйки текущата криптосистема. Може да е по-лесно за криптовалутата да отговори на търсенето по този начин.

Това е първото голямо опресняване на мрежовия код от 2017 г. насам и изглежда е навреме. Въпреки че има някои възражения срещу биткойн и други форми на цифрови пари, може да се каже, че е официално приет в различни области. (Например, страни като потенциални потребители на Ел Салвадор е ).

Надстройката на криптовалутата може да помогне на биткойн да се адаптира по-добре към новодошлите и също така да намали караницата на опитните търговци на криптовалута.

Биткойн заплата за кмета на Ню Йорк

Кмет на Ню Йорк избран Ерик Адамс , че иска да се плаща да направят първите три заплати за да покаже, с надеждата, че няма да има място на twet в индустрията акции крипто-валута в Ню Йорк на Bitcoin четвъртък той каза .

Възможността Адамс да получи плащане в биткойн изглежда рискована. (Дали заплатата на града дори е коригирана за това? Как ще работи това с вариращата цена на биткойн? Как ще се облага с данъци?)

Но новият кмет изпраща ясно послание за това: плановете му като кмет. Защото ако ще игнорирате напълно криптовалутата и биткойн, вероятно няма да кажете нищо подобно.

Както при всяко политическо обещание или спектакъл, действията говорят много по-силно от думите. Всъщност, Адамс, получаването на няколко заплати в биткойн (или плащането в долари и превръщането им в криптовалута веднага, което би било много по-лесно) няма да създаде вълнение в индустрията.

Но фактът, че той и друг виден кмет говорят за това, показва голяма промяна в начина, по който лидерите мислят за бъдещето на криптовалутата.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.