Не пропускайте купона на Epic Games за 5,40 ЛВgoogle and epic games

Като част от стартираната нова кампания започнаха да се разпространяват купони на Epic Games. И така, какво трябва да направите, за да получите купона 5,40 LV Epic безплатно?

Купонът на Epic Games започна да се разпространява безплатно. Има някои процедури, които трябва да следвате, за да имате купон на стойност 5,40 LV. Всички подробности по темата са тук.

Как да получите купон за Epic Games?

  • Първо посетете официалния уебсайт на Epic Games чрез уеб браузъра, инсталиран на вашия компютър.
  • Влезте в акаунта си с данните за членството си.
  • Прегледайте настройките на акаунта чрез страницата Настройки.
  • Отворете страницата „Предпочитания за комуникация“.
  • Поставете отметка в квадратчето, което гласи „Абониране/отписване на имейли“ на страницата, която се отваря.

Прочети Още: Разкрити Са Системните Изисквания На Marvel’s Guardians Of The Galaxy

Epic Games, която превърна традицията в даването на безплатни игри, стартира нова кампания . В рамките на кампанията на потребителите се дава талон на стойност 5,40 ЛВ. Има някои действия, които потребителите трябва да предприемат, за да получат достъп до тези купони.

За да се възползвате от кампанията с купони, стартирана от Epic Games, една от най-важните компании в индустрията за видеоигри, е необходимо да се абонирате за имейлите на Epic Games. За този процес трябва да отворите страницата с настройки на акаунта. След това можете да направите това чрез категорията „Предпочитания за комуникация“.

Ако преди това сте се абонирали за имейлите на Epic Games, купонът автоматично ще бъде присвоен на вашия акаунт. Ако имате купон, той ще бъде приложен при плащане по време на следващата отговаряща на условията покупка.

Както във всяка кампания, в нея има определени дати. Беше обявено, че кампанията ще приключи на 16 ноември в 10:59 ч. CEST. . Всички купони ще изтекат, когато събитието приключи. Беше посочено, че кампанията е ограничена до един талон на сметка.

Как да използвам купон за Epic Games?

Купоните са валидни за игри на цена от 79,99 паунда и повече в популярния магазин за цифрови игри Epic Games Store. Следователно купоните не са валидни при предварителни покупки, добавки, виртуални валути и покупки в играта.

Не забравяйте да добавите безплатно съдържание за епични игри към библиотеката

Epic Games, „Паладин Epic пакет“, е да включите и Стъбс на Зомби в Бунтовник без пулс безплатно за кратко време от видеоиграта направих . Кампанията ще приключи на 21 октомври 2021 г. в 18:00 часа. Можете да добавите въпросната продукция към библиотеката си през определеното време.

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse е издаден за първи път през 2005 г. Във видеоиграта, поставена през 1959 г., за разлика от други зомби игри, ние контролираме зомби.

Подобни публикации

  1. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  2. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  3. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
  4. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!
  5. Екосистемата на PlayStation продължава да расте!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.