NFT за тези, които купуват предварително билети за новия филм за Спайдърмен!spiderman

NFT ще бъде даден на тези, които закупят билети предварително за новия филм Spider-Man. Ето всички подробности, за да бъдете любопитни за кампанията, организирана от AMC и Sony!

Беше обявено, че безплатно NFT ще получат зрители, които предварително закупят билети за новия филм Spider-Man: Spider-Man: No Homecoming. AMC показва тенденцията си към блокчейн технология вече чрез безплатен NFT, който може да бъде получен чрез предварителна поръчка на билети.

Sony и AMC заявиха, че ще дадат безплатен NFT на членовете на Stubs Premiere, A-List и Investor Connect, които купуват предварително закупени билети за Spider-Man: No Way Home, който ще бъде пуснат в Съединените щати на 17 декември. С кода, който може да се използва чрез частен уебсайт, можете да имате един от 100-те дизайна, предлагани чрез по-екологичния блокчейн Wax безплатно.

Прочети Още: Открит е нов природен газ в Черно море

Купуването на билети за новия филм за Спайдърмен печели NFT

Когато продажбата на билети започне на 29 ноември 2021 г., днес потребителите, живеещи в Съединените щати, ще могат да закупят предварително билетите си чрез уебсайта на AMC Theaters или мобилното приложение .

Отговарящите на условията потребители ще получат своя код на 22 декември 2021 г. и ще имат до 1 март 2022 г. да заявят NFT.

Може да се каже, че тази стъпка е голяма стъпка за AMC, но не е възможно да се каже, че е шокираща стъпка. Изглежда, че компанията вече е доста активна в крипто пространството. От друга страна, Адам Арон каза, че киноманите призовават за NFT. Следователно е възможно да го мислим и като експеримент.

Ето как AMC и Sony ще знаят колко зрители са готови да имат изцяло цифрова колекция. Въпреки че няма гаранция, че кампанията ще доведе до повече продажби на билети, може да се предвиди, че публиката ще прояви голям интерес.

Има наистина много слухове за филма. Чудно е дали Тоби Магуайър, Андрю Гарфийлд и Том Холанд ще се съберат в един и същи филм.

Фактът, че няколко актьори, гледани в миналите филми за Спайдърмен, се завръщат, за да съживят антигероите, които са играли по това време, изтеклите кадри на триото заедно и наскоро пуснатият трейлър, подкрепящ тези изтичания, показват, че Магуайър, Гарфийлд и Холанд ще бъдат заедно в последния филм.

Точно както няма гаранция, че ще има голямо търсене на кампанията на NFT за новия филм за Спайдърмен, няма гаранция, че тримата Питър Паркърс ще бъдат заедно.

Подобни публикации

  1. Шестият и седмият филм на Аватар също може да излязат
  2. Новият сериал на Netflix в сряда е най-гледаният сериал за една седмица!
  3. Излезе новият трейлър на филма Super Mario
  4. Whatsapp представя първия си филм: Naija Odyssey
  5. Обявена е най-пиратската телевизионна поредица за 2021 г

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.