Nokia 5G ще предложи различни предимства на потребителите на Android 14nokia 5g

Технологията Nokia 5G ще предложи различни предимства на потребителите на Android 14

Технологичната компания Nokia сподели малко информация за характеристиките на приложението, което ще съперничи на Android 14. Ето подробностите! Базираната във Финландия компания Nokia ще пусне новата технологична система, която е разработила през август, ако нищо не се обърка. Изразявайки, че този проект, който той нарича 5G нарязване, ще направи телефоните с android по-бързи, Nokia каза, че ще улесни мрежовите оператори да купуват и активират своите слайсове.

Nokia пуска 5G мрежови сегменти

5G мрежовият сегмент ще осигури ниска латентност, за да осигури по-добра мрежова производителност на потребителя, докато играе. Мрежовите сегменти, които също могат да бъдат зададени за кратки периоди от време за определени събития, имат капацитета незабавно да излъчват видеоповторения и статистика в реално време за публиката на спортното събитие.

Nokia направи първото изпитание във Финландия и използва продуктите на Nokia за нарязване от край до край. Технологичната компания, която е пионер в нарязването на 4G и 5G, заяви, че решението за нарязване работи безпроблемно на всички 4G и 5G устройства и ще позволи на мобилните оператори да вградят технологията в своите съществуващи мрежи и спектър.

Ари Киняслахти, ръководител на отдел „Стратегия и технологии“ в Nokia Mobile Networks, каза: „Това изпробване на решението за нарязване по заявка за потребители на смартфони с Android 14 е още една стъпка в желанието ни да подкрепим възможностите за монетизиране на нашите партньори оператори. За мобилните оператори, нарязването, първокласни услуги и разширени отключват нови 5G бизнес възможности с възможност за предоставяне на потребителско изживяване.“

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.