Android 14 Beta 3: Промени в пестенето на батерията!aktualizatsia na android 14 beta 3

Предстои актуализация на Android 14 Beta 3: Промени в пестенето на батерията!

Бета 3 версията на Android 14 започна да се доставя и се появиха първите промени по отношение на актуализацията. Ето подробностите! Android 14 Beta 3 включва важна функция, която може да удължи живота на батерията на телефон с Android, когато функцията Battery Saver е активирана.

За да включите Battery Saver, ще можете да отидете в Settings -> Battery -> Battery Saver и да включите тази нова функция. Първото нещо, което ще забележите е, че телефонът ще премине в тъмен режим, за да спести живота на батерията. Освен това някои приложения са ограничени или спрени да работят във фонов режим, за да се намали консумацията на енергия от телефона.

Нещо ново, което функцията Battery Saver прави в Android 14 Beta 3, е да затъмнява тапета. В миналото трябваше да активирате функцията Extreme Battery Saver, за да потъмните тапета. Това вече ще се случва и когато режимът за запазване на батерията е включен.

Промени в стандартен режим за пестене на батерия с екстремен режим за пестене на батерия.

Когато тапетът е затъмнен, той също създава по-висок контраст с тъмен фон и ярки икони на приложения. Това улеснява забелязването на определени приложения на началния екран и изглежда доста изящно, особено през нощта.

Друго нещо, забелязано в Android 14 Beta 3, е, че Extreme Battery Saver вече няма отделен списък и вече е част от страницата Battery Saver. С Extreme Battery Saver още повече функции се изключват и могат да се използват само основни приложения и приложения, които добавите към основния списък.

Засега няма други известни промени в Android 14 Beta 3, но ние ще продължим да ви ги предаваме, когато стане налична нова информация.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
  3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.