Последната актуализация на Samsung причини проблемиsamsung sled aktualizatsia zelen ekran

Последната актуализация на Samsung причини проблеми: Екраните на телефона сa с зелени линии!

Потребителите на Samsung се оплакват. Въпреки че няма проблем, те срещат зелени линии на екраните си. Ето подробностите! Зелените линии, от които потребителите на Samsung са се оплаквали преди, започнаха да се появяват отново. Въпреки че няма проблем, потребителите срещат зелени линии на екрана.

Както отбелязва Android Authority, някои модели на Galaxy S21 като Galaxy S21 Ultra и Galaxy S21 FE са сред моделите, които най-често срещат този проблем. Някои засегнати потребители съобщават, че след актуализацията на софтуера на екраните им са се появили вертикални зелени линии.

Потребителите споделят своите оплаквания на X

По отношение на този проблем , @Hercules_UTD сподели публикация, обясняваща, че зелени линии са се появили на неговия Galaxy S21 FE след мартенската актуализация на X и че не е имало физически дефект на телефона му. Той добави, че е шокиран, че Samsung е поискал да плати $167,65 за подмяната на екрана.sled aktualizatsia zelen ekran samsung
@Entroprox , друг потребител на X, сподели, че Galaxy S21 Ultra е засегнат от този проблем след априлската актуализация.

Зелените линии са много често срещан проблем при OLED дисплеите. По-рано е виждан на телефони, произведени от други компании като Apple и OnePlus. Все още обаче не е известно какво причинява появата на тези линии.

Samsung по-рано заяви, че тези линии може да са мъртви пиксели. Други възможни причини включват повреден екран, неправилна конфигурация или падане във вода. Но през повечето време тези линии се появяват без видима причина.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.