Нова функция за изкуствен интелект идва в Xx nova funktsia v ai

Нова функция за изкуствен интелект идва в X: Ще бъде новаторска в рекламите!

X въвежда нова функция за изкуствен интелект в своите реклами. Благодарение на тази функция ще бъде по-лесно да достигнете до правилната целева аудитория. Ето подробностите! Докато Илон Мъск продължава да работи на пълна скорост, за да превърне X в „приложението за всичко“, естествено може да възникнат някои проблеми. Въпреки това, според последната информация, друга нова функция за изкуствен интелект ще дойде в X.

Според публикацията, споделена от официалния акаунт на X’s Business, тази функция за изкуствен интелект, която ще осигури предимство за рекламодателите, ще направи много по-лесно достигането до правилната целева аудитория. И така, как точно ще работи функцията?

Функцията за изкуствен интелект идва за X Ads

Тази функция, която е от голямо значение за акаунти, които често показват реклами на X, ще поиска от потребителите да предоставят кратка информация за тяхната целева аудитория, преди рекламата да се появи. След това ще бъде избрана най-подходящата целева аудитория за кампании и реклами и ще бъде възможно да се достигне до повече хора.

Например, реклама ще бъде създадена с команда като „технологични лидери потребители“ и новият изкуствен интелект на Xще може да създаде рекламна целева аудитория, състояща се от акаунти, които са най-подходящи за тази команда.

Чрез тези реклами рекламодателите ще могат да видят обобщение на потенциално важни данни, включително най-добрия потребител сред целевата аудитория, техните интереси и местоположения. Ако в проверените детайли на рекламата не е създадена правилната целева аудитория, е необходимо да се направят по-подробни обяснения за това.

По-точна целева аудитория може да бъде достигната чрез включване на термини за аудиторията и някои точки, които директно определят целта в изявлението, дадено на изкуствения интелект преди публикуването на рекламата.

Подобни публикации

  1. Google Rival ChatGPT поддържана търсачка идва
  2. TikTok автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелект
  3. Плашещият нов изкуствен интелект е забранен
  4. Google прави ученето на английски по-лесно: Функцията „Практика на говорене“ е на път!
  5. Идва ли ChatGPT в iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.