Нова инициатива от Samsung: Предлага се функция за превод в реално време по време на разговори!samsung prevod pri ragovor

Нова инициатива от Samsung: Предлага се функция за превод в реално време по време на разговори!

Samsung работи върху функция, подобна на функцията за превод на живо на Google. Ето подробностите за функцията, която може да осигури превод в реално време по време на разговори! По-рано видяхме, че функцията „Превод на живо“ на Google може да се използва и при телефонни разговори, но досега тази функция беше изключителна за устройства Pixel.

Сега, виждайки интереса в тази област, Samsung ще ни позволи да използваме подобна функция в началото на следващата година, без да се налага да инсталираме приложения на трети страни. Според корейската компания , Samsung Galaxy S24 ще се предлага с „Galaxy AI“, захранван от „както AI на устройството, разработен в Samsung, така и базиран на облак AI от доставчици“.

Как ще работи функцията за превод в реално време по време на разговор?

samsung prevod na tekst v realno vreme
Част от този изкуствен интелект, „AI Live Translate Call“, ще показва преводи в реално време под формата на запис на чат по време на телефонни разговори. Функцията ще работи както в демонстрационния екран, показващ диалога между англоговорящ в Ню Йорк и корейски говорещ в Сеул. Засега няма други подробности за функцията, но се очаква други функции, свързани с изкуствения интелект, да бъдат споменати на събитието, на което Samsung пуска серията Galaxy S24. И така, какво мислите за тази функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
  2. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
  3. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
  4. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.