Нови стилове за форматиране на текст идват в WhatsAppНови стилове за форматиране на текст идват в WhatsApp: Пристигна първата екранна снимка!

В WhatsApp идват нови стилове за форматиране, които ще ви позволят да форматирате вашите текстове. Ето подробностите! WhatsApp, който по-рано въведе функцията за търсене на съобщения по дата за тези, които са участвали в официалната бета програма на WhatsApp Web, сега предлага нова функция за текстови съобщения на повече потребители.

След успешно тестване с избрана група бета тестери през последните няколко седмици, WhatsApp сега започва да пуска възможността за прилагане на нови стилове за форматиране към текстови съобщения на повече потребители. Както можете да видите на екранната снимка, най-новата актуализация на уеб приложението най-накрая носи разнообразие от нови опции за форматиране на текст, за да подобри начина, по който потребителите могат да персонализират външния вид и оформлението на своите съобщения.

Нови стилове за форматиране на текст идват в WhatsApp.

whatsapp formatirane na tekst

  • Блокиране на код: Този инструмент основно е предназначен да улесни потребителите да споделят код в WhatsApp. Въпреки че обикновено се използва от софтуерни инженери и програмисти, той може да се използва от всички потребители в различни ситуации, дори за по-добро подчертаване на съобщения. За да форматирате текста си като кодов блок, просто използвайте (`) между желания текст.
  • Блокиране на цитати: Блокирането на цитати ще се използва за отговор на конкретна част от предишно съобщение. Ще можете да създадете блок за цитати, като добавите знака „>“ пред текста, който искате да цитирате.
  • Списъци: Списъците ще предоставят ясен нов начин за организиране на информация. Ще можете да създавате подредени списъци, като използвате „*“, „-“ или цифри преди текста.

Възможността за прилагане на нови стилове за форматиране на текст към съобщения е достъпна за бета тестери, които са се присъединили към официалната бета програма на WhatsApp Web и използват най-новата версия на уеб приложението. Той ще бъде достъпен за други потребители през следващите дни. Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.