Представена е нова клавиатура с анимиран екран!nova klaviatura animiran ekran

Нова клавиатура с анимиран екран!

Иновативната клавиатура на Finalmouse идва със собствен специален дисплей и процесор. Ето всички подробности за клавиатурата!

Марката за компютърни аксесоари Finalmouse обяви, че е произвела уникална механична клавиатура с детайлни анимирани изображения, които могат да се гледат под прозрачни стъклени клавиши.

Докато много клавиатури разполагат с анимирани RGB LED светлини като забавен дизайн, клавиатурата Centerpiece на Finalmouse включва „интерактивни кожи“, създадени с Unreal Engine 5. Под клавишите на клавиатурата има екран, който отразява изображения. Сред изображенията има много различни опции, които могат да се управляват директно от клавиатурата.

Според Ars Technica, Finalmouse все още не е споделила подробности относно спецификациите на дисплея, като точния размер, яркост, разделителна способност или честота на опресняване.

Според Finalmouse, клавиатурата също се захранва от собствен CPU и GPU, така че системните ресурси работят напълно отделно от устройствата, към които е свързана, което предполага, че вътре в клавиатурата всъщност е основен компютър.

Нова анимирана игрална клавиатура: Finalmouse Centerpiece

Дигиталните артисти също се очаква да могат да представят изяви и дори да имат възможност да печелят пари чрез Steam приложението на компанията, наречено The Freethinker Portal. Приложението позволява на хората да изтеглят дизайни, а клавиатурата Centerpiece може да съхранява до три дизайна и да превключва между тях чрез специален клавиш отстрани на периферното устройство.

Освен това не винаги е необходимо да оставяте анимациите на клавиатурата отворени. Има и бутон за яркост отстрани на клавиатурата, който също функционира като бутон за включване/изключване.

Компанията планира да пусне клавиатурата за $350 в началото на следващата година.

Подобни публикации

  1. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
  2. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
  3. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  4. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone
  5. Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.