Нови емотикони идват в WhatsApp 2022novi emotikoni whatsapp

Нови емотикони идват в WhatsApp: Споделена екранна снимка

Бъдещето на новите емотикони за WhatsApp се появи. И така, как изглеждат новите емотикони, разработени за популярното приложение за съобщения? Ето подробностите!

WhatsApp, една от най-популярните услуги за незабавни съобщения в света , представи нови емотикони. Според разкритата информация 21 различни нови емотикони ще бъдат добавени към популярното приложение за незабавни съобщения. От споделения скрийншот стана ясно какъв дизайн ще имат емоджитата.

WhatsApp се готви да предложи нови емотикони

WhatsApp, една от първите услуги, които идват на ум, когато става въпрос за приложение за незабавни съобщения, продължава да работи за увеличаване на броя на емотикони в своя инвентар. Стана ясно, че компанията работи върху 21 нови емотикони.

WABetaInfo откри нови емотикони в приложението за незабавни съобщения в актуализацията с бета версията на WhatsApp номер 2.22.25.12 . След това WABetaInfo публикува екранна снимка на своя уебсайт.

Разгледай Още: Най-подобната на Земята планета „Титан“ е забелязанаnovi emotikoni whatsappЕкранната снимка ни позволява да разберем как ще изглеждат новите емотикони. Когато погледнем споделеното изображение, виждаме бъдещето на розови, светлосини и сиви сърца, различни животни, растения и много други емотикони. Все още не е известно кога новите емотикони ще бъдат достъпни за всички потребители.

В момента приложението за незабавни съобщения има сърца от различни цветове, включително тъмно синьо, бяло, лилаво, кафяво, червено, жълто, оранжево. Също така беше разкрито, че компанията е преработила и 8 съществуващи емотикони. Можете да видите вида на новите и преработени емотикони на екранната снимка по-горе.

Какво мислите за новите емотикони, идващи в популярното приложение за незабавни съобщения? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.