Обявено е Oppo Air Glassoppo air glass

Организиран от Oppo, INNO Day 2021 доведе до вълнуващи моменти с Air Glass, новия модел умни очила на компанията.

Организиран от Oppo, INNO Day 2021 доведе до вълнуващи моменти с Air Glass, модела интелигентни очила от ново поколение на компанията. Oppo Air Glass, третият модел умни очила, представен от компанията, разкрива някои идеи за това какво трябва да очакваме от бъдещето.

Изживейте бъдещето с Oppo Air Glass

Въведени по време на INNO Day 2021, Air Glass могат да бъдат определени като очила за добавена реалност, базирани на микропроектор. Очилата имат два различни цветови варианта, черен и бял, и се състоят от две различни части. Първата от тези части е рамката с компоненти като чипсета , а другата се откроява като леща.

Прочети Още: Дълбоко мозъчно изследване разкрива как се формират спомените

Проекторът, използван в модела Air Glass, е разработен директно от Oppo и  се нарича Spark Micro Projector . Това е наистина малък проектор, защото е с размер само 0,5 кубика. С други думи, може да се каже, че е с размерите на кафе на зърна.

Разбира се, има някои недостатъци, причинени от това, че проектора е толкова малък, и компанията използва microLED технология, за да ги разреши. По този начин е възможно да се постигнат високи нива на яркост въпреки малкия размер на проектора. Дотолкова, че яркостта може да достигне до 1400 нита.

Има няколко начина за управление на устройството: когато искате Air Glass да направи нещо, можете да докосвате, да давате гласови инструкции, да управлявате с движения на главата или да използвате жестове с ръце. Последното изисква един часовник Oppo 2.

Сред наличните функции на очилата са различни приложения като време, календар, здраве, навигация или суфлер. В допълнение, двама потребители, носещи Air Glass, ще могат да се възползват от функцията за превод, за да общуват помежду си. От друга страна, езиковите опции засега са ограничени.

Oppo Air Glass ще се предлага в Китай през първото тримесечие на 2022 г. За да използвате устройството, трябва да имате смартфон Oppo, работещ с ColorOS 11 или по-нова версия. И така, какво мислите за това устройство? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  2. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  3. Threads се развива: Налични са много нови функции
  4. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  5. Невероятна иновация от Google Translate

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.