Офлайн стратегически игри за Androidandroid igri strategia

Търсите офлайн стратегически игри за Android, но не можете да намерите игра, която отговаря на вашите критерии? Няма проблем, ние сме събрали всичко за вас! Уморихте ли се от обикновени игри? Имаме добри новини за вас: В този списък има голямо разнообразие от игри.

Търсите офлайн стратегически игри за Android , но не можете да намерите игра, която отговаря на вашите критерии? Няма проблем, ние сме събрали всичко за вас!

Уморихте ли се от обикновени игри? Имаме добри новини за вас: В този списък има голямо разнообразие от игри. Освен това нито една от игрите в този списък не изисква интернет. Можете да изтеглите повечето от игрите на телефона си с Android безплатно и да играете офлайн.

Най-добри офлайн стратегически игри (Android)

 • Plants vs Zombies 2
 • World Conqueror 4
 • Defender II
 • Defense Zone 3
 • Kingdom Rush Frontiers
 • Royal Revolt
 • Worms 3
 • Plague Inc.
 • Bio Inc.

В нашия списък има общо 9 игри. Ако се чудите дали наистина си струва да играете, нека да разгледаме по-отблизо игрите.

Прочети още: Офлайн състезателни игри за Android

1. Растения срещу зомбита 2

Играта включва много обичания Plants vs. Това е продължението на Zombies. Най-важната разлика, която прави тази игра да се откроява сред другите зомбита игри, е, че добавя различен щрих към игрите за зомбита.

В Plants vs Zombies 2, който можете да изтеглите и играете безплатно на вашия телефон с Android, ние пътуваме във времето и се борим срещу зомбита на различни карти като Древен Египет, морски пирати и дивия запад.

Трябва да се отбележи, че играта има иновативна структура по отношение на растителното разнообразие. Всяко растение има различни способности. Можете да укрепите тези растения и да ги накарате да придобият суперсили, като използвате растителна храна.

2. World Conqueror 4

За разлика от Plants vs Zombies 2, World Conqueror 4 е пуснат срещу заплащане . В тази тематична игра за Втората световна война трябва да следваме правилната стратегия, за да спечелим войната. За вас е много важно да укрепите войниците си и да постигнете технологичен прогрес, за да бъдете една от страните, спечелили войната.

3. Защитник II

Defender II, който заема важно място сред стратегическите игри без интернет, които препоръчваме за Android, е игра за защита на замъка, както можете да разберете от името на играта. В тази игра, която можете да играете на устройства с Android, трябва да защитавате замъка си срещу чудовища. Нека обаче подчертаем, че чудовищата нямат ситуация, в която да се откажат.

В играта има два режима, локален и битка. Режимът на битка изисква интернет. Локалният режим, от друга страна, играе важна роля за облекчаване на скуката ви, когато нямате интернет.

4. Защитна зона 3

Третата игра от поредицата не компрометира действието си дори малко. В отбранителна зона 3 се появяват много предизвикателни врагове. Играта, която се откроява като тематична игра за защита на замъка, както и в другите игри от поредицата, предлага по-модерни оръжия в сравнение със старите игри.

Ако се интересувате от Defense Zone 3, можете да го изтеглите безплатно на вашето устройство с Android.

5. Кралство Rush Frontiers

Тази игра за защита на кулата, която е пристрастяваща за потребителите на устройства с Android, ви показва колко важна е стратегията всеки път, когато се провали. Почти във всяка точка на играта трябва да вземете правилните решения и да победите враговете си.

Играта се развива във фантастичен свят. За да постигнете успех в тази игра, трябва да защитите островите от атаките на дракони, човекоядни растения и чудовища.

6. Кралски бунт

Пиесата започва с принц, който започва магьосническо училище, а след смъртта на баща си той напуска образованието си и се връща в своето кралство. Със смъртта на краля, кралството е нападнато от неговите роднини. Принцът, който не може да мълчи пред окупацията на законните му земи, трябва да събере собствената си армия и да вземе земите си.

Вие сте човекът, който ще приложи стратегията, която ще го доведе до целта му. Играта има разлика от другите игри за защита на замъка. В тази игра, вместо да защитавате замъка си, вие сте човекът, който атакува замъците. Трябва да следвате добра стратегия и да си върнете земите.

7. Червеи 3

Worms 3, който е на седмо място в нашия списък със стратегически игри без интернет, се фокусира върху битката между два отбора сладки червеи. В тези битки на всеки член на екипа, който ръководим, се дава определено време. През това време се опитваме да елиминираме играчите на противниковия отбор, като нанасяме най-високи щети.

За да направим това, ни се дават ограничени боеприпаси. Колкото по-добре оцените този боеприпас, толкова по-вероятно е да спечелите битката.

8. Plague Inc.

Играта ни поставя в кожата на злонамерен човек, който се опитва да развъжда и разпространява болестта си по света и в крайна сметка да сложи край на човешката раса. Използваме различни методи за постигане на тази цел.

За да разпространите вируса по света, трябва да отидете страна по държава. Имайки предвид възможността за намиране на лек за вируса, трябва постоянно да го подобрявате.

9. Bio Inc.

На първо място, Plague Inc. Трябва да се каже, че това е игра, подобна на играта. В тази игра вие контролирате лекаря, който извършва ужасни експерименти върху пациент. В играта има повече от 100 симптома и трябва да се отбележи, че всеки от тях е изключително реалистичен. Използвайки данните, които получавате от пациента, трябва да разпространите симптомите във всяка част на тялото.

И така, стигнахме до края на нашия списък. Има ли игри, които харесвате в нашия списък с най-добрите офлайн стратегически игри за Android ? Можете да изтеглите тези игри по-долу.

Подобни публикации

 1. Вече е възможно да играете Switch Games на Android!
 2. Ще продължат ли PS5 игрите да излизат на компютър? Sony обяви!
 3. 14-дневна безплатна кампания за Game Pass от Microsoft
 4. Кодове за джейлбрейк на Roblox – април 2023 г
 5. Как да коригираме грешката при срив на графичния драйвер на Valorant?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.