Официално обявена нова дата на стартиране на Windowswindows 11

Датата на събитието за Windows 11 е обявена, кога ще бъде обявена Windows 11? Ето подробностите.

Прочети Още: Сигурен Браузър Avast

Обявена е дата на събитие за Windows 11 . Американският технологичен гигант Microsoft изглежда готов да пусне най-накрая Windows 11. Но компанията казва, че за първи път се вълнува от нова версия на Windows.

Microsoft прави изявления относно Windows от следващо поколение от миналия период. Според последните твърдения иновациите показват, че компанията подготвя не само актуализация на съществуващия софтуер Windows 10, но и нова номерирана версия на операционната система: Windows 11.

Базираният в САЩ софтуерен гигант обяви  събитието Windows 11   за 24 юни и обеща да покаже какво следва за Windows. Поканата за събитие, споделена в туита, включва изображението, което прилича на новото лого на Windows, със светеща светлина в две вертикални ленти от прозореца. Microsoft сподели анимирана версия на това изображение, разкривайки, че компанията умишлено е игнорирала хоризонталните ленти.

Събитието на Microsoft за Windows няма начален час, който сме свикнали за Windows и Surface събития. То ще започне в 11 ч. ET ( 18:00 ч. Великобритания ).

Обявена дата на събитие за Windows 11

След поканата за събитието мениджърът на Microsoft Юсуф Мехди каза: „Не е бил толкова развълнуван от новата версия на Windows от Windows 95“.  За първи път чуваме, че Microsoft специално споменава, че е включена нова версия на Windows начинът.

Поканата за събитието идва  само седмица след като изпълнителният директор на Microsoft Сатя Надела  обяви следващото поколение Windows . Надела обеща, че Microsoft скоро ще сподели една от най-важните актуализации на Windows през последното десетилетие.

Във встъпителната реч на конференцията вчера изпълнителният директор Надела заяви, че Microsoft не само ще обнови Windows, но и че работи върху ново поколение операционна система Windows. След около 15 минути от основния си доклад Надела каза:

„Windows никога не е бил по-важен. Windows 10 се използва от над 1,3 милиарда души за работа, учене, свързване и игра. Windows разполага с всичките ви инструменти за разработчици и съвместна работа на едно място. Тя ви позволява да изберете хардуера, който искате, Linux и It работи с Windows и има модерен терминал.

Но скоро ще споделяме една от най-важните актуализации на Windows през последното десетилетие, за да отключим по-големи икономически възможности за разработчици и създатели . Самият аз очаквах това съобщение през последните няколко месеца и съм невероятно развълнуван от следващото поколение Windows . „

Ако Microsoft наистина е готова да премине отвъд Windows 10 и към Windows 11, очакваме да видим големи визуални промени, които да отразят това. Знаем, че Microsoft работи по софтуер с кодово име Sun Valley , който нарича „цялостно визуално подмладяване на Windows “.

Преминаването към Windows 11 няма да елиминира непременно проблемите на Microsoft за именуване на актуализации. Но ако компанията приеме и точкови версии като Windows 11.1, това ще помогне както на потребителите, така и на администраторите на компанията да разберат коя версия е най-новата.

Подобни публикации

  1. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  2. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  3. Threads се развива: Налични са много нови функции
  4. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  5. Невероятна иновация от Google Translate

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.