Копаенето на Ethereum вече е възможно с Norton 360Как да добивам Norton 360 Ethereum? Обявена функция, наречена Norton Crypto за добив на Ethereum.

Как да добивам Norton 360 Ethereum ? Копаенето на Ethereum може би идва на неочаквано място. Антивирусният софтуер Norton 360 обяви Norton Crypto за надежден добив на Ethereum.

Прочети Още: Пилето McDonald’s Сред Нас Се Продава За 100 000 Долара

NortonLifelock добави възможността за добив на криптовалута Ethereum директно в антивирусната програма Norton 360 като начин за „защита“ на потребителите от добив на зловреден софтуер.

Тази нова функция за добив се нарича „ Norton Crypto “ и в момента е достъпна за потребителите на Norton 360, записани в ранната бета програма на Norton.

Как да добивам Norton 360 Ethereum?

Когато Norton Crypto е активиран, софтуерът ще използва графичната карта на устройството (GPU) за добив на Ethereum и след това ще го прехвърли в хоствания в облака портфейл Norton.

Все още не е ясно дали всяко устройство, работещо с Norton Crypto, добива независимо или като част от група потребители за шанс да спечели повече награди на Ethereum . Тъй като трудността за самостоятелно копаене на Ethereum е много голяма, потребителите на Norton най-вероятно ще бъдат събрани, за да увеличат шансовете си за добив на блок. 

Ако Norton управлява майнинг пул за тази нова функция, той може да получи малка комисионна от целия добит Ethereum, което прави тази нова функция надежден източник на приходи за компанията.eth norton 360 kopaene

Майнерите на криптовалута и свързаният с тях софтуер често се спират от антивирусен софтуер. Norton казва, че тази функция позволява на потребителите да копаят Ethereum, без да нарушават сигурността им.

„Тъй като криптоикономиката продължава да бъде по-важна част от живота на нашите клиенти, ние искаме да им позволим да добиват криптовалута с марка, на която имат доверие, Norton “, заяви в изявление изпълнителният директор на NortonLifeLock Винсент Пилет . 

Според изпълнителния директор на NortonLifeLock, Norton Crypto е друг иновативен пример за това как платформата за киберсигурност се разширява, за да защити непрекъснато развиващия се дигитален живот на клиентите. 

Има обаче предупреждение за потребителите на Norton 360, които са активирали тази функция за добив на Ethereum. Въпреки че в момента в Турция няма данък върху криптовалутите, нека ви напомним , че регулациите са на крайното ниво . 

През изминалия период беше споделен доклад, наречен Crypto Assets . В рамките на изследването се разглеждат контрол, защита на инвеститорите, укрепване на механизмите за наблюдение при покупка и продажба на криптовалути. Предвижда се въвеждане на лиценз и изискване за минимален капитал за действащите компании. 

Подобни публикации

  1. Какво е HeyGen AI?
  2. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!
  3. HTML версията на Gmail напуска: Кога?
  4. Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!
  5. Функциите, поддържани от изкуствен интелект, идват в приложението SwiftKey Keyboard!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.