Сгъваем OnePlus ще се предлага с процесор Snapdragon 8 Gen 4sgavaem oneplus snapdragon 8 gen 4

Очаква се още един телефон с процесор Snapdragon 8 Gen 4: Кога ще бъде пуснат?

Твърди се, че новият модел сгъваем телефон на OnePlus ще се предлага с процесор Snapdragon 8 Gen 4. И така, кога ще бъде пуснат? Ето подробностите! Започнаха да се разпространяват твърдения за това кога ще пристигнат новите сгъваеми телефони на OnePlus, който пусна първия си сгъваем модел телефон миналата година и е една от марките, които са настигнали мобилната технология в челните редици.

Въпреки че продължават да идват новини, че Samsung ще доминира на пазара с новите си модели, особено Motorola Razr 50 Ultra, идва ред на OnePlus. Тъй като досега сме чували много малко за плановете на OnePlus за 2024 г.oneplus snapdragon 8 gen 4

Кога ще бъде пуснат OnePlus Open 2?

Въпреки че не е направено изявление от марката, според два различни надеждни източника, вторият модел сгъваем телефон няма да бъде пуснат тази година. Това означава, че OnePlus няма да надстрои първия си сгъваем телефон в рамките на 1 година.

Въпреки това, според прогнозите , OnePlus Open 2 може да бъде представен през първите месеци на 2025 г. Ако това е така, между двата модела няма да има дълъг период от 2 години. Според източници, новият сгъваем телефон на OnePlus, който ще бъде представен през 2025 г., ще се предлага с мощност на процесора Snapdragon 8 Gen 4.

Snapdragon 8 Gen 4 все още не е представен, но се очаква да бъде представен от Qualcomm през октомври или ноември и сега ще започне да се използва на телефони. Ако бъде представен около октомври – ноември, не би било правилно да се каже, че определено ще се използва в OnePlus Open 2. Въпреки това, ако OnePlus действа бързо, може да е възможно да видите този процесор в новия си телефон.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.