Как iPad Pro ще издържи на сгъване?ipad 2024 sgavane

Най-тънкият на Apple: Как iPad Pro ще издържи на сгъване?

Захранван от процесор M4 на Apple, новият iPad Pro е най-тънкото устройство на Apple досега с дебелина от 5,1 мм. Изявление дойде от Apple относно проблема с сгъването! Проблемът с bendgate в модела iPhone 6 Plus се появи отново в iPad Pro през 2018 г. Apple взе много предпазни мерки, за да предотврати това огромно фиаско, и оттогава iPhone и iPad не са имали проблеми с огъването.

Една от най-впечатляващите характеристики на новия iPad Pro, който беше представен наскоро, е, че това е най-тънкото устройство на Apple досега. Разбира се, това отново разпали дебата за огъване за това устройство, което има 13-инчов екран и 5,1 мм дебелина.

M4 iPad Pro Подсилен срещу огъване!

Никой не би приел, че устройство, чиято цена започва от 3 400 лв и може да надхвърли диапазона от 5 700 лв, лесно се огъва след закупуването му. Джон Тернус, старши вицепрезидент на Apple по хардуерно инженерство, попита в интервю: „Ще се огъне ли новият iPad Pro?“ Той отговори на въпроса.

Ternus каза, че новият iPad Pro има метален „обтекател“, който покрива дънната платка и се простира надолу по средата на устройството, и обясни, че по този начин значително са увеличили здравината на продукта. Тази метална структура подобрява разсейването на топлината на таблета и улеснява охлаждането. Така че, според Apple, няма да има проблем с огъването.

Разбира се, трудно е устройство с дебелина 5,1 мм да издържи толкова голямо тегло. Сигурни сме, че ще видим видеоклипове на много потребители на YouTube, които огъват това устройство само за да получат гледания. Важната подробност е, че таблетът не трябва да се огъва при ежедневна употреба, тоест в отговор на човешкото поведение, и Apple отговори на това.

Подобни публикации

  1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.