Opera анонсира своя iOS браузър за Европа!opera ios browser europe

Opera анонсира своя iOS браузър за Европа!

В контекста на DMA, Opera обяви своя iOS браузър само за Европа. Opera заяви, че браузърът ще предлага поддръжка на изкуствен интелект. Ето подробностите! Apple прави радикални промени в своя по-широк обхват, упълномощен от DMA. С DMA беше отворен пътят за използване на магазини за приложения на трети страни.

В този контекст Opera обяви, че ще пусне версия на своя „ориентиран към AI“ браузър One за iPhone.

Opera твърди, че нейното приложение ще се открои сред алтернативите на Safari с подобрен потребителски интерфейс и опит. Opera също обяви, че в близко бъдеще ще се появят още повече опции за AI по отношение на Европа.

Opera One ще бъде най-предпочитаният браузър за потребителите на iPhone

Законът за цифровите пазари или DMA ще влезе в сила през март 2024 г. Opera, един от водещите разработчици на браузъри в Европа, твърди, че ще бъде готов да се „конкурира за потребителите на iOS“ с напълно функционална версия на своя браузър One за iPhone.

Йорген Арнесен, вицепрезидент на Opera за мобилни устройства, преди това възложи на DMA задачата да „насърчава конкуренцията и да предоставя на потребителите повече разнообразни опции за браузър в iOS“. Компанията заяви, че е доста уверена, че тези собственици на iPhone ще изберат нейния браузър от новите екрани за избор, тъй като първоначално се фокусира върху интегрирания изкуствен интелект, известен като Aria.

Освен това подобно изживяване за iPadOS може скоро да бъде на път. Opera One за iOS се очаква да бъде достъпна за изтегляне след няколко месеца. Междувременно продължаващото развитие на неговия производител скоро ще бъде осигурено с голяма инвестиция в голям инфраструктурен проект за изкуствен интелект (също базиран в Европа).

Кой браузър използвате на телефона си? Какво мислите за развитието? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.