Нов браузър с изкуствен интелект: Opera Oneopera one browser

Нов браузър с изкуствен интелект: Opera One

Opera One, новият браузър, поддържан с функции за изкуствен интелект, беше пуснат. Ето подробностите! Opera пусна версия за ранен достъп на своя напълно преработен браузър, който планира да пусне за всички платформи по-късно тази година. Браузърът, наречен Opera One, е проектиран да има по-изчистен вид, с много отворено пространство за бъдещи продуктивни AI функции и разширения в страничната и адресната лента. Opera казва, че е приложила нов многонишков комбинатор и нови принципи на модулен дизайн към браузъра, за да активира нов набор от функции, които нарича „групи раздели“.

5 нови приложения за Firefox

С какви характеристики се откроява Opera One?

Браузърът има функцията автоматично и интуитивно да групира уебсайтовете, които потребителите отварят според тяхното съдържание. Например, той може да компилира всички страници, съдържащи менюта и подробности за ресторанти в една група, и всички раздели, съдържащи Google Документи, в друга група. Целта е да се намали объркването и да се улесни превключването между задачи, независимо дали за работа или нещо лично.

Въпреки че браузърът е проектиран да създава групи от раздели сам, потребителите могат също да групират страници ръчно. Те могат да плъзгат и пускат раздели между групи или да създават нов, като натиснат CTRL и кликнат върху уебсайтовете, които искат да групират, преди да щракнат с десния бутон върху „създаване на остров на раздела“.

В допълнение към групите раздели, Opera One идва с ChatGPT, ChatSonic и AI Prompts, активирани по подразбиране. Ако си спомняте, компанията въведе интеграция на страничната лента за чат ботове с изкуствен интелект през март, позволявайки на потребителите бързо да ги стартират в отделен прозорец в браузъра.

Подобни публикации

  1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
  5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.