Отваряне на акаунт в Instagram: Създаване на нов акаунт – 2022 гinstagram otvaryane na nov profil

Как да създадете акаунт в Instagram? Ако все още не сте потребител на Instagram, можете лесно да създадете нов акаунт, като следвате само няколко стъпки.

Instagram позволява процесът на откриване на акаунт да се извърши по много практичен начин. Можете да създадете акаунт много лесно чрез услугата за социални медии, базирана на изображения. И така, какви стъпки трябва да се следват за този процес? Можете да разгледате статията, която подготвихме и да научите отговора на въпроса си.

Разгледай Още: Приложението Google Street View се затваря

Предпочитана от милиони хора, Instagram е една от най-популярните социални медийни платформи в света. Снимките и видеоклиповете могат да се споделят в Instagram, което е една от услугите, в които се прекарва най-много време през деня. Популярната платформа има важно място и в света на бизнеса с функционалността си в рекламата и маркетинга.

Ако искате да имате потребителски акаунт в Instagram, една от най-популярните социални медийни платформи в света, вие сте на правилното място. Споделяме подробна информация за процеса на създаване на акаунт в Instagram с вас в това съдържание.

Отваряне на нов акаунт в Instagram от телефона

Има някои стъпки, които трябва да бъдат следвани от хората, които искат да отворят нов акаунт в базираната на изображения социална медийна платформа на смартфон. Възможно е да изпълните тези стъпки с помощта на приложение или уеб браузър. И така, какви стъпки трябва да се следват за въпросния процес?

 • Отворете мобилното приложение Instagram.
 • Докоснете иконата за регистрация на началния екран.
 • Въведете и-мейл адрес или телефонен номер.
 • Задайте вашето потребителско име и парола.
 • Напишете датата си на раждане.
 • Въведете изпратения ви код за потвърждение.
 • Докоснете бутона Напред.

За да отворите акаунт в Instagram от телефон или таблет, първо изтеглете мобилното приложение Instagram на телефона си. След като отворите приложението, докоснете иконата за регистрация на началния екран . След като въведете своя имейл адрес, телефонен номер, потребителско име и парола в полетата на новоотворената страница, натиснете бутона Регистрация.

Ако сте посочили предварително взето потребителско име, системата ще ви предупреди. В новоотворената страница въведете датата си на раждане и натиснете бутона Напред . Ще се появи поле, в което трябва да въведете кода за потвърждение. След като въведете кода за потвърждение, изпратен ви по имейл или SMS тук, натиснете Напред. Това ще завърши процеса на отваряне на акаунт в Instagram.

Отваряне на нов Instagram акаунт на компютър

 1. Отидете на уебсайта на Instagram от вашия браузър.
 2. Щракнете върху иконата за регистрация в началния екран.
 3. Въведете и-мейл адрес или телефонен номер.
 4. Задайте вашето потребителско име и парола.
 5. Напишете датата си на раждане.
 6. Въведете изпратения ви код за потвърждение.
 7. Щракнете върху бутона Напред.

За да отворите акаунт в Instagram на компютър, първо отидете на уебсайта на Instagram . „Нямате акаунт?“ Щракнете върху Регистрация до мястото, където пише.

На страницата, която се отваря, ще се появят полета за въвеждане на вашия имейл адрес, телефонен номер, потребителско име и парола. Въведете вашия имейл адрес или телефонен номер и натиснете Регистрация.

След като въведете датата си на раждане на следващия екран, щракнете върху бутона Напред в долната част. В следващата стъпка ще ви бъде изпратен код, за да потвърдите акаунта си и да завършите този процес. Вече можете да започнете да използвате своя акаунт в Instagram.instagram otvaryane na akaunt

Какви са стъпките за деактивиране на акаунт в Instagram?

Ако искате да си починете за известно време от приложението за социални медии, използвано от много хора, можете да извършите процеса на замразяване. Този процес, който ви позволява временно да затворите акаунта си, може да се извърши лесно. Когато извършите действието, профилът, снимките, коментарите и харесванията са скрити.

 • Посетете уебсайта на Instagram.
 • Вижте вашия профил.
 • Натиснете бутона „Редактиране на профил“.
 • Изберете „Временно деактивиране на моя акаунт“.
 • Посочете причината за закриване на акаунта.
 • Въведете отново паролата си.
 • Докоснете бутона „Временно затваряне на акаунта“.

В популярната социална медийна услуга можете да направите временно затваряне на акаунта чрез уебсайта. След като посетите уебсайта, вижте вашия профил и веднага щракнете върху бутона „Редактиране на профил“.
Изберете „Временно деактивиране на моя акаунт“. Ако направите това, ще се отвори нова страница. На страницата, която се отваря, посочете причината за закриване на акаунта и въведете отново паролата си. Накрая натиснете бутона „Временно затворете акаунта“.

Как да отворя замразен акаунт в Instagram?

Платформата за социални медии, която има огромна популярност по света, включва и функция за замразяване на акаунти. Ако извършите замразяването на акаунта, другите потребители няма да могат да видят акаунта ви и името ви ще бъде изтрито от публикациите, които сте засегнали. И така, какви стъпки трябва да се предприемат, за да активирате замразения акаунт?

Процесът на отваряне на замразен акаунт в Instagram е много прост. За да активирате отново акаунта си, е достатъчно да влезете в акаунта си с вашето потребителско име и парола на уебсайта на платформата или приложението Instagram.

Информацията за вашия съществуващ профил, снимките, видеоклиповете и съобщенията ще бъдат възстановени както са били. Първият път, когато извършвате операцията, може да се наложи да изчакате малко, докато данните се заредят.

Връзка за отваряне на акаунт в Instagram – 2022 г

Ако желаете, можете да отворите акаунт в Instagram, като влезете с вашия Facebook акаунт, докато сте на екрана за регистрация, преди всички транзакции. Връзката за откриване на акаунт в Instagram е сред търсената информация в интернет за много потребители, които искат да отворят нов акаунт.

Можете да посетите страницата за регистрация в Instagram, за да създадете акаунт в платформата за социални медии. След като разгледате уебсайта, трябва да въведете информация като вашето име, фамилия, потребителско име и след това да натиснете бутона „Регистрация“.

В тази статия отговорихме на някои въпроси относно акаунтите в базираната на изображения платформа за социални медии, която е много популярна по света. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също да се обърнете към статията, в която отговорихме на въпроса как да възстановим изтритите съобщения в Instagram .

Подобни публикации

 1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
 5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.