Ерата на пазаруването в Twitter официално започваtwitter shopify

Twitter също се присъединява към лудостта при пазаруване, като следва стъпките на Instagram. Вече ще можете да показвате продуктите си за продажба във вашия профил. Ето подробностите!

Twitter си партнира с Shopify за интеграция, която ще поддържа страницата на профила на продавача в Twitter актуална с директни връзки към продуктите, които се продават. Потребителите на Shopify, които са инсталирали новия плъгин за Twitter, могат да свържат своя акаунт в Twitter с Shopify и след това да започнат да създават магазин в Twitter с модула Store на платформата.

Новият плъгин автоматично качва продуктите на продавача от Shopify в Twitter, които след това ще започнат да се появяват в техния профил в Twitter. Потребителите могат да разглеждат и разширяват този раздел, за да видят до 50 продукта и да разгледат повече продукти и действителния магазин на продавача.

Собствениците на магазини могат да използват приставката за Twitter, за да синхронизират продуктите на магазините си Shopify с Twitter. Това е вид функция, която ще улесни нещата за продавачите, когато правят промени в детайлите на техните продукти и необходимостта от актуализиране на всеки продукт поотделно, когато продуктите влизат и излизат от наличност.

Прочети Още: Функцията за редактиране на туит може да бъде на път
С Shopify вече можете да показвате продуктите си за продажба във вашия профил
В допълнение към партньорството с Shopify, Twitter обяви, че разширява бета версията на Twitter Stores и Shop Spotlight , която позволява на търговците да представят продуктите си в профилите си на всички марки в САЩ. Досега функциите бяха достъпни само за избрана група доставчици.

Въпреки че Twitter си партнира с Shopify за опцията „купете сега“, която се появи в туитовете през 2015 г. , той не беше много успешен и премахна тази функция през 2017 г. , но е неизбежен факт, че подобни функции ще бъдат търсени в платформата в онлайн лудост от пазаруване, която се увеличи с пандемията.

И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.