Някои цветове на Photoshop вече ще са платениphotoshop platen tsvetove 2022

Някои цветове във Photoshop, едно от най-успешните приложения на Adobe, бяха платени. Ето подробностите!

Има новина, която ще разстрои потребителите на Photoshop, които обявиха за най-успешния продукт на Adobe дори категорията програми за редактиране на изображения. Според нова информация някои цветове в цветовата библиотека на Pantone, предлагани в програми като Photoshop и Illustrator , ще бъдат платени.

Разгледай Още: Преглед на Huawei Mate 50 Pro

Въпреки че цветовата палитра обикновено се предлага безплатно за много цветове, някои марки в индустрията могат да лицензират някои цветове. Един от най-големите примери за това са цветовете на Pantone. Цветовете Pantone, които до днес се предлагаха безплатно във Photoshop, вече ще бъдат платени.photoshop tsvetove

Използването на цветовете на Pantone започва от $15 на месец!

Pantone , една от световноизвестните компании, която продължава работата си върху цвета, реши да направи радикална промяна в своя бизнес модел. Съответно много цветове на Pantone се предлагат безплатно; Програми като Photoshop, Illustrator и inDesign станаха платени.

Въпреки че Adobe няма ефект върху тази промяна, фактът, че цветовете на Pantone, една от популярните палитри в индустрията, са платени, може да повлияе негативно на много дизайнери.

С неотдавнашната промяна в обхвата на лицензионните права стана задължително за тези, които искат да използват цветовете на Pantone, да плащат $15 на месец или $90 годишно . Освен това хората, които нямат предишен лиценз, няма да могат да използват цветовете на Pantone в старите си проекти.

Подобни публикации

  1. Синята отметка може да се скрие в Twitter
  2. Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!
  3. Истински Windows 11 и Office 2021 Възможност на много ниска цена!
  4. Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения
  5. С Bing е възможно да обобщавате уеб страници с едно щракване!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.