Някои цветове на Photoshop вече ще са платени

photoshop platen tsvetove 2022

Някои цветове във Photoshop, едно от най-успешните приложения на Adobe, бяха платени. Ето подробностите!

Има новина, която ще разстрои потребителите на Photoshop, които обявиха за най-успешния продукт на Adobe дори категорията програми за редактиране на изображения. Според нова информация някои цветове в цветовата библиотека на Pantone, предлагани в програми като Photoshop и Illustrator , ще бъдат платени.

Разгледай Още: Преглед на Huawei Mate 50 Pro

Въпреки че цветовата палитра обикновено се предлага безплатно за много цветове, някои марки в индустрията могат да лицензират някои цветове. Един от най-големите примери за това са цветовете на Pantone. Цветовете Pantone, които до днес се предлагаха безплатно във Photoshop, вече ще бъдат платени.photoshop tsvetove

Използването на цветовете на Pantone започва от $15 на месец!

Pantone , една от световноизвестните компании, която продължава работата си върху цвета, реши да направи радикална промяна в своя бизнес модел. Съответно много цветове на Pantone се предлагат безплатно; Програми като Photoshop, Illustrator и inDesign станаха платени.

Въпреки че Adobe няма ефект върху тази промяна, фактът, че цветовете на Pantone, една от популярните палитри в индустрията, са платени, може да повлияе негативно на много дизайнери.

С неотдавнашната промяна в обхвата на лицензионните права стана задължително за тези, които искат да използват цветовете на Pantone, да плащат $15 на месец или $90 годишно . Освен това хората, които нямат предишен лиценз, няма да могат да използват цветовете на Pantone в старите си проекти.

Подобни публикации

  1. Вашата връзка не е поверителна грешка и решение
  2. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  3. Как да добавите приятел в Discord?
  4. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?
  5. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.