Функцията за прехвърляне на файлове идва в Microsoft Edgemicrosoft edge

Функцията за прехвърляне на файлове идва в Microsoft Edge

Благодарение на новата функция, идваща в канала Canary на Microsoft Edge, сега е много по-практично да обменяте файлове от вашия телефон с Android. Ето подробностите!

Споделянето на файлове е едно от нещата, които правите най-често, особено ако работите в офиса или на всяко работно място. Сега можете лесно да изпращате и получавате файлове от компютъра си на телефона си с Android с новата функция “ Изпускане “ на Microsoft Edge Canary.

Разгледай Още: Някои цветове на Photoshop вече ще са платени

Подобно на Chrome, базираният на Chromium браузър на Microsoft Edge има Canary канал с бета версия и канал за тестване за всички нови функции, върху които трябва да се работи, преди да бъде пуснат на живо за широка публика. С последната актуализация на Edge Canary е достъпна нова функция за повече потребители.

Функцията се нарича „Drop“ и може да бъде поставена в страничната лента, като натиснете иконата плюс горе вдясно и включите функцията. Тази нова функция позволява на Microsoft Edge да поеме споделянето на файлове. От този раздел можете много лесно да обменяте файлове с вашия телефон с Android.microsoft-edge prehvarlyane na telefon

Как работи новият обмен на файлове на Microsoft Edge

Основната цел тук е тези файлове да бъдат видими на всяко устройство с инсталиран Edge чрез мобилната версия на функционалността за споделяне на файлове на Microsoft Edge. Можете да извлечете и изтеглите тези споделени файлове от Microsoft Edge на вашия Android. Тази система поддържа много файлови формати, не само картини.

Ако сте на работния плот, просто плъзнете файловете до мястото, където трябва да бъдат преместени бързо. Всичко изпратено ще отиде във вашия план за съхранение на OneDrive , така че ако използвате безплатната версия на Microsoft, трябва да внимавате с това.

Новата функция Drop в мобилната версия на Edge Canary все още не изглежда широко достъпна, но е налична във версията за настолни компютри, така че вероятно можете да я тествате.

Подобни публикации

  1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
  4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
  5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.