Дългоочакваната функция „Потребителско име“ пристигна в WhatsApp Web!potrebitelsko ime whatsapp

Дългоочакваната функция „Потребителско име“ пристигна в WhatsApp Web!

Настъпи първото конкретно развитие по отношение на функцията за потребителски имена на WhatsApp, която за първи път се появи през май тази година. Ето подробностите! По-рано този май беше разкрито, че функцията за избор на потребителско име ще бъде предоставена на потребителите на WhatsApp на Android и iOS. Изглежда, че тази функция идва в уеб версията.

Целта на новата функция за потребителско име, за която беше разкрито, че идва в WhatsApp, е да гарантира, че потребителите не трябва да споделят своите номера с други. Потребителите ще могат да намират хората, които търсят чрез потребителското си име.

Как да получите потребителско име за WhatsApp?

whatsapp web
Тази функция, която се появи в уеб версията днес, също означава, че общото стартиране е доста близо. Във всеки случай не трябва да се забравя, че функцията е в процес на разработка и WhatsApp може да я премахне напълно по всяко време.

Новата функция за потребителско име се поставя точно под секцията Статус и Вашето име, когато влезете в секцията на профила в WhatsApp Web.

Характеристика и цена на Galaxy A25 5G

Въпреки че на екранната снимка изглежда, че засега можем да получим потребителско име от това поле, не е известно дали можем да променим това потребителско име по всяко време. Толкова много, че всеки потребител може да има право да определи потребителско име само веднъж. Какво мислите за тази функция? Смятате ли, че потребителските имена са били необходима функция за WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу

Подобни публикации

  1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
  5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.