Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!whatsapp potvrajdavane na imeil

Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

Както беше установено в бета версията на WhatsApp, имейл потвърждението ще дойде в приложението много скоро. Ето подробностите! Някои потребители, използващи бета версията на WhatsApp, започнаха да бъдат искани да потвърдят своите акаунти, използвайки личните си имейли. Засега тази функция изглежда е достъпна ограничено, тъй като само малък брой бета потребители са съобщили за това нововъведение. Първоначалните доклади за проверка на имейл предполагат, че екипът на WhatsApp е работил върху система за проверка на имейл от август.

WhatsApp ще подобри сигурността с имейл проверка

whatsapp imeilНовият метод за проверка има за цел да приложи друг слой сигурност към акаунтите на потребителите. По този начин възможността акаунтите да бъдат заплашени от злонамерени хора ще бъде допълнително намалена. Въпреки че засега това е много ограничено приложение, системата за проверка се очаква да достигне до всички потребители рано или късно.

И така, какво мислите за потвърждението на имейл, идващо в WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.