Приложения подобни на Instagrampodobni na instagram profili

В този списък, който създадохме за вас, ние сме тук с приложения, подобни на Instagram. И така, какви мобилни приложения има в списъка?

Instagram , най-популярното днес приложение за социални медии, несъмнено е владетелят на това гигантско царство. Но ако искате да преминете към по-нова и по-селективна платформа за социални медии, кои са алтернативите, които можете да използвате? В този списък, който създадохме за вас, ние сме тук с приложения, подобни на Instagram .

Приложенията, които предлагаме тук, разбира се не са точно копие на Instagram. От друга страна, в зависимост от това за какво използвате Instagram, можете да изберете една от алтернативите тук. Всъщност някои от функциите, които Instagram предлага и които всички обичаме да използваме в ежедневието си, се появиха благодарение на тези приложения.

Какво представляват подобни на Instagram приложения?

 • Snapchat
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
 • Tumblr
 • TikTok

profili instagram

1. Snapchat

Instagram Stories? О да. Тази функция се появи със Snapchat , който Facebook се опитваше да купи много пъти, но така и не успя . Невъзможността на компанията да сключи покупките си завърши с актуализация на Instagram с такава функция.

Така че, ако обичате да използвате истории в Instagram, може би можете да проверите Snapchat, създаден директно за него. Snapchat все още е много популярен сред над триста и петдесет милиона активни потребители на ден.

2. Facebook

Facebook, който е собственик на Instagram, всъщност има подобни функции на Instagram в много отношения. Всъщност можете да преглеждате снимки, да следите новините или да гледате видеоклипове във Facebook. Също така да, можете да споделяте истории и тук.

3. Pinterest

Имате ли артистична душа? Говорейки за Pinterest, не е лесно да го наречем платформа за социални медии. От друга страна, можете да намерите много причини да следвате Pinterest, една от най-големите и влиятелни визуални общности в света.

4. Twitter

Ако използвате Instagram повече за забавление, ще можете да намерите подобен носител в Twitter. Между другото, писна ми да казвам, но да, в Twitter вече има раздел с разкази. В допълнение, това може да бъде една от най-добрите социални платформи, за да бъдете в крак с дневния ред.

5. Tumblr

Ако смятате, че Instagram е твърде силен, може да помислите да опитате Tumblr. Също така трябва да се напомни, че за разлика от Instagram, Tumblr предлага широка гама от персонализиране на профила. Може да пропуснете живота и историите.

6. TikTok

Instagram наскоро представи нов раздел (Reels) с кратки видеоклипове. TikTok, основната отправна точка на тази функция, е платформа за социални медии, която се фокусира само върху кратки видеоклипове. Ако ви харесва този тип съдържание, помислете дали да не опитате TikTok.

И така, коя платформа за социални медии е по-подходяща за кои хора?

 • Snapchat за тези, които често използват истории
 • Twitter и Facebook за тези, които следят новините
 • TikTok за тези, които гледат кратки видеоклипове
 • Tumblr и Pinterest за тези, които се интересуват от изображения

Стигнахме до края на този списък, който създадохме за вас. И така, коя функция използвате най-много в Instagram и коя е най-добрата алтернативна платформа за социални медии за вас? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
 2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
 3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
 4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
 5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.