Защитете се от онлайн злонамерен софтуер с ESET Internet Securityeset internet security

Избягвайте модерните опасности с ESET Internet Security

Защитете се от онлайн злонамерен софтуер, фишинг, рансъмуер и други с ESET Internet Security Edition 2021.Днес ние използваме всички наши лични данни в интернет, от кредитни карти до идентификационни номера. И така, какво трябва да направите, ако се притеснявате от проблеми с поверителността? ESET Internet Security служи точно за тази цел ; Готови да защитим вашите Windows, Mac, Android и Linux устройства!

Броят на софтуера, който застрашава сигурността ни в цифрова среда, непрекъснато се увеличава през годините. Всъщност според изследванията броят на злонамерения софтуер, който беше петдесет милиона през 2012 г., вече е надхвърлил лимита от един милиард до 2020 г.

Отстранявайки уязвимостите и текущите заплахи по този въпрос, ESET излезе пред потребителите с ESET Internet Security Edition в резултат на обширен анализ и изследвания.

Какво е ESET Internet Security?

ESET Internet Security представлява най-новият подход към интегрираната компютърна сигурност. Използвайки технология за изкуствен интелект за предотвратяване на проникване, този софтуер сканира и предотвратява всички заплахи, без да влияе на производителността на системата и да нарушава вашия компютър.

Разработен от ESET, с дългогодишен опит в цифровата сигурност, можем да определим този софтуер като интелигентна система, която постоянно е нащрек срещу атаки и злонамерен софтуер, които могат да застрашат компютъра ви.

Какви са характеристиките на ESET Internet Security?

 • Защита от зловреден софтуер
 • Банкиране и защита на плащанията
 • Защита от шпионски софтуер
 • Анти-фишинг
 • Ransomware Shield
 • Защита на уеб камера
 • Защита на мрежовите атаки
 • Интелигентна защитна стена
 • Разширено машинно обучение
 • Анти-спам и анти-кражба
 • Exploit Blocker
 • Защита от ботнет
 • Режим на плейър
 • Редовни актуализации
 • Онлайн помощ
 • Родителски контрол
 • Преработен потребителски интерфейс

Защита от зловреден софтуер

Многопластовата защита предпазва от всички видове онлайн и офлайн заплахи и предотвратява разпространението на зловреден софтуер сред други потребители.

Банкиране и защита на плащанията

Информацията за вашата кредитна карта е уникална за вас. Ето защо ESET Internet Security предоставя фокусиран, сигурен браузър, който можете да използвате за всички онлайн банкиране и транзакции за онлайн плащания.

Интелигентна защитна стена

Разбира се, не всички проблеми завършват със защитата на кредитна карта или банкова информация. В този момент е налице Smart Firewall, която предотвратява отдалечен достъп до вашия компютър или вътрешен хардуер като камера и клавиатура!

Анти-спам и анти-кражба

Спам имейлите представляват половината от целия имейл трафик. Защитата срещу спам осигурява активна защита срещу тези проблеми. Ако компютърът ви бъде загубен или откраднат, Anti-Theft разширява защитата на ниво потребител до много по-високо ниво.

Редовни актуализации

Злонамереният софтуер се актуализира постоянно и имате нужда от постоянно актуализиран софтуер, за да останете защитени от тях. ESET Internet Security непрекъснато актуализира своя механизъм за откриване и програмни модули, като помага да се осигури максимална сигурност на вашия компютър.

Преработен потребителски интерфейс

С новата версия програмата е преработена въз основа на тестове за използваемост и е значително по-опростена. С други думи, всички потребители, от седем до седемдесет, могат да използват тази програма доста лесно.

Онлайн помощ

Има ли нещо в ума ти? ESET Internet Security винаги е до вас с интегрирана онлайн помощ. Освен това съдържанието на поддръжката се актуализира динамично и се пренарежда в съответствие с нуждите на потребителя.

Колко струва ESET Internet Security?

Понастоящем ESET Internet Security е налице за 1 устройство / 3 устройства / 5 устройства / 10 устройства с лиценз за 1 година / 2 години / 3 години. Също така си струва да се помни, че софтуерът предлага безплатен пробен период от тридесет дни . Така че можете да изпробвате ESET Internet Security безплатно преди плащане.

Можете да намерите информация за цената, като посетите официалният адрес на есет, за да закупите продукта след пробната версия . Цените могат да варират в зависимост от вашето устройство, броя на устройствата, които ще използвате или различни фактори.

Подобни публикации

 1. Подготовка на CV с изкуствен интелект
 2. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
 3. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
 4. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
 5. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.