Защитете се от онлайн злонамерен софтуер с ESET Internet Security

eset internet security

Избягвайте модерните опасности с ESET Internet Security

Защитете се от онлайн злонамерен софтуер, фишинг, рансъмуер и други с ESET Internet Security Edition 2021.Днес ние използваме всички наши лични данни в интернет, от кредитни карти до идентификационни номера. И така, какво трябва да направите, ако се притеснявате от проблеми с поверителността? ESET Internet Security служи точно за тази цел ; Готови да защитим вашите Windows, Mac, Android и Linux устройства!

Броят на софтуера, който застрашава сигурността ни в цифрова среда, непрекъснато се увеличава през годините. Всъщност според изследванията броят на злонамерения софтуер, който беше петдесет милиона през 2012 г., вече е надхвърлил лимита от един милиард до 2020 г.

Отстранявайки уязвимостите и текущите заплахи по този въпрос, ESET излезе пред потребителите с ESET Internet Security Edition в резултат на обширен анализ и изследвания.

Какво е ESET Internet Security?

ESET Internet Security представлява най-новият подход към интегрираната компютърна сигурност. Използвайки технология за изкуствен интелект за предотвратяване на проникване, този софтуер сканира и предотвратява всички заплахи, без да влияе на производителността на системата и да нарушава вашия компютър.

Разработен от ESET, с дългогодишен опит в цифровата сигурност, можем да определим този софтуер като интелигентна система, която постоянно е нащрек срещу атаки и злонамерен софтуер, които могат да застрашат компютъра ви.

Какви са характеристиките на ESET Internet Security?

 • Защита от зловреден софтуер
 • Банкиране и защита на плащанията
 • Защита от шпионски софтуер
 • Анти-фишинг
 • Ransomware Shield
 • Защита на уеб камера
 • Защита на мрежовите атаки
 • Интелигентна защитна стена
 • Разширено машинно обучение
 • Анти-спам и анти-кражба
 • Exploit Blocker
 • Защита от ботнет
 • Режим на плейър
 • Редовни актуализации
 • Онлайн помощ
 • Родителски контрол
 • Преработен потребителски интерфейс

Защита от зловреден софтуер

Многопластовата защита предпазва от всички видове онлайн и офлайн заплахи и предотвратява разпространението на зловреден софтуер сред други потребители.

Банкиране и защита на плащанията

Информацията за вашата кредитна карта е уникална за вас. Ето защо ESET Internet Security предоставя фокусиран, сигурен браузър, който можете да използвате за всички онлайн банкиране и транзакции за онлайн плащания.

Интелигентна защитна стена

Разбира се, не всички проблеми завършват със защитата на кредитна карта или банкова информация. В този момент е налице Smart Firewall, която предотвратява отдалечен достъп до вашия компютър или вътрешен хардуер като камера и клавиатура!

Анти-спам и анти-кражба

Спам имейлите представляват половината от целия имейл трафик. Защитата срещу спам осигурява активна защита срещу тези проблеми. Ако компютърът ви бъде загубен или откраднат, Anti-Theft разширява защитата на ниво потребител до много по-високо ниво.

Редовни актуализации

Злонамереният софтуер се актуализира постоянно и имате нужда от постоянно актуализиран софтуер, за да останете защитени от тях. ESET Internet Security непрекъснато актуализира своя механизъм за откриване и програмни модули, като помага да се осигури максимална сигурност на вашия компютър.

Преработен потребителски интерфейс

С новата версия програмата е преработена въз основа на тестове за използваемост и е значително по-опростена. С други думи, всички потребители, от седем до седемдесет, могат да използват тази програма доста лесно.

Онлайн помощ

Има ли нещо в ума ти? ESET Internet Security винаги е до вас с интегрирана онлайн помощ. Освен това съдържанието на поддръжката се актуализира динамично и се пренарежда в съответствие с нуждите на потребителя.

Колко струва ESET Internet Security?

Понастоящем ESET Internet Security е налице за 1 устройство / 3 устройства / 5 устройства / 10 устройства с лиценз за 1 година / 2 години / 3 години. Също така си струва да се помни, че софтуерът предлага безплатен пробен период от тридесет дни . Така че можете да изпробвате ESET Internet Security безплатно преди плащане.

Можете да намерите информация за цената, като посетите официалният адрес на есет, за да закупите продукта след пробната версия . Цените могат да варират в зависимост от вашето устройство, броя на устройствата, които ще използвате или различни фактори.

Подобни публикации

 1. Най-накрая чакана функция! Deezer вече може да разпознава песен от вашето мрънкане
 2. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
 3. Най-популярните музикални ботове на Discord
 4. Безплатен екранен рекордер за Windows
 5. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.