Последните дни за популярното приложение на Samsungsamsung i novoto mu prilojenie

Последните дни за популярното приложение на Samsung: Вече няма да е налично!

Samsung реши да оттегли приложение. И така, кое е това популярно приложение и кога ще бъде премахнато? Ето всички подробности за новината! Samsung обяви, че приложението ще приключи на 1 януари 2024 г. поради ниската употреба. Краят на тази практика обаче не означава голяма промяна за повечето потребители.

Въпросното приложение носи името Samsung Video Library и вече няма да се актуализира и поддържа поради ниските нива на използване.

Вместо това Samsung препоръчва на потребителите си да използват собственото си приложение Gallery и неговите компоненти Video Player и Video Editor като алтернатива.

Няма да се поддържа в нови актуализации

Samsung разглежда това решение поради причини като „ниска степен на използване и активиране“ и трудността да се разграничи приложението Video Library от други приложения.

Компанията също така заявява, че това приложение няма да се поддържа за бъдещи актуализации на Android и ще бъде преустановено.

Изглежда обаче, че това решение е свързано с желанието на Samsung да използва ресурсите си по-ефективно и да се хареса на повече потребители.

В този случай обръщането към алтернативни приложения и наблюдението на развитието в мобилната екосистема на Samsung може да помогне за адаптирането към тази промяна.

Той също така сподели информация за актуализацията на Samsung One UI 6. Беше обявено, че актуализацията е налична в избрани страни в Европа. Използвате ли това приложение? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.