Последните дни за популярното приложение на Samsungsamsung i novoto mu prilojenie

Последните дни за популярното приложение на Samsung: Вече няма да е налично!

Samsung реши да оттегли приложение. И така, кое е това популярно приложение и кога ще бъде премахнато? Ето всички подробности за новината! Samsung обяви, че приложението ще приключи на 1 януари 2024 г. поради ниската употреба. Краят на тази практика обаче не означава голяма промяна за повечето потребители.

Въпросното приложение носи името Samsung Video Library и вече няма да се актуализира и поддържа поради ниските нива на използване.

Вместо това Samsung препоръчва на потребителите си да използват собственото си приложение Gallery и неговите компоненти Video Player и Video Editor като алтернатива.

Няма да се поддържа в нови актуализации

Samsung разглежда това решение поради причини като „ниска степен на използване и активиране“ и трудността да се разграничи приложението Video Library от други приложения.

Компанията също така заявява, че това приложение няма да се поддържа за бъдещи актуализации на Android и ще бъде преустановено.

Изглежда обаче, че това решение е свързано с желанието на Samsung да използва ресурсите си по-ефективно и да се хареса на повече потребители.

В този случай обръщането към алтернативни приложения и наблюдението на развитието в мобилната екосистема на Samsung може да помогне за адаптирането към тази промяна.

Той също така сподели информация за актуализацията на Samsung One UI 6. Беше обявено, че актуализацията е налична в избрани страни в Европа. Използвате ли това приложение? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.