TikTok и Snapchat партньорствоpartnyorstvo tiktok snapchat

TikTok и Snapchat партньорство: Те ще се борят срещу злоупотребата с деца!

TikTok и Snapchat, най-популярните социални медийни платформи в света, подписаха смислено партньорство. Те ще се борят срещу насилието над деца. Ето и подробностите! Има много приложения за социални медии, които са наказани или съдени за злоупотреба с деца, което е проблем, с който постоянно се сблъскваме. С напредването на изкуствения интелект се превърна в неоспорим факт, че заплашителните елементи в това отношение са се увеличили.

TikTok и Snapchat, които са предпочитани и използвани от милиони по света, са предприели действия по въпроса. Те решиха да работят заедно срещу генерираните от AI изображения на сексуално насилие над деца. По този начин те подписаха съвместна декларация.

Аплодирано партньорство от TikTok и Snapchat

TikTok и Snapchat, които набират все повече потребители както в Турция, така и по света, се събраха в понеделник, 30 октомври, на глобалната среща на върха, организирана от Stability AI във Великобритания.

На събитието двете страни подписаха съвместно изявление. Изявлението гласи:

„Ние се ангажираме да продължим диалога и техническите иновации в борбата със сексуалната експлоатация на деца в ерата на изкуствения интелект. Ние се ангажираме да работим заедно, за да гарантираме, че използваме отговорен AI за борба със заплахата от сексуална експлоатация на деца и се ангажираме да продължим да работим съвместно, за да гарантираме, че рисковете, породени от AI в борбата срещу сексуалната експлоатация на деца, не стават непреодолими. „

Във Великобритания, където се проведе събитието, бяха споделени и данни от Internet Watch Foundation. Според данните незаконен уеб форум е открил 3000 изображения на изкуствен интелект, създаващ материали със сексуално насилие над деца.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.