Цените на Pro и Pro Max може да се повишат в серия iPhone 15iphone 15 pro i pro max tsenite mogat da se uvelishat

Цените на Pro и Pro Max може да се повишат в серия iPhone 15

Според информация от реномиран източник, Apple планира значително увеличение на цените на моделите Pro и Pro Max от серията iPhone 15. Ето подробностите! IPhone е сред най-скъпите телефони в света, но началните цени на най-добрите модели за американския пазар остават стабилни след пускането на пазара на iPhone X, но се говори, че може да има увеличение на цената с iPhone 15 Pro и Pro Max.

В изследователска бележка от Джеф Пу, технологичен анализатор в инвестиционна компания в Хонг Конг, се посочва, че Apple може да увеличи цената на моделите Pro и Pro Max от серията iPhone 15.

iPhone 15 Pro и Pro Max ще бъдат много по-добри от стандартния модел

Както Джеф Пу заяви, iPhone 15 Pro Max ще има перископичен обектив. Тази функция не е била открита на нито един модел iPhone преди. Освен това и двата модела Pro вероятно ще имат титаниева рамка, бутони в твърдо състояние и повече RAM. Освен това ще се използва нов процесор A17 Bionic.

Увеличението на цените не винаги е добра новина, но може да бъде година на големи надстройки за моделите Pro и Pro Max, така че поне да почувствате, че си заслужавате парите.

Джеф Пу не казва точно колко може да се покачи цената, но тъй като идва от реномиран източник, може да се каже, че е надеждно твърдение. Въпреки това, с нарастващата инфлация по света, е ясно, че Apple е обречена да направи покачване на цените в близко бъдеще. Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!

Подобни публикации

  1. TikTok забранен в друга държава: Каква е причината за блокирането на достъпа?
  2. Бележките на TikTok са налични!
  3. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  4. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  5. Невероятна грешка в Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.