Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!microsoft windows piratski kluch

Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!

Служител на Windows използва пиратски софтуер, като се свърза с компютъра на потребителя, след като лицензният ключ, закупен от потребител, не работи. Потребител на Twitter на име TCNOco обяви, че въпреки че е закупил официално лицензионен ключ за активиране на операционната система, техническата поддръжка на Microsoft прибягва до пиратския метод поради проблемите, които изпитва.

Потребителят каза, че служителят от техническата поддръжка се свързва с неговия компютър чрез специален интерфейс, след което стартира пиратски скрипт от интернет и активира операционната система. Това събитие за пореден път повдигна нагласите на софтуерни гиганти като Microsoft срещу пиратския софтуер.

Инцидентът бързо става вирусен в социалните медии

Потребителите на Windows 10 трябва официално да закупят лицензионен ключ, за да активират своята операционна система, но някои потребители се натъкват на ситуации, при които техните лицензионни ключове са невалидни или не могат да бъдат активирани поради грешки. Тези потребители се опитват да разрешат проблемите си, като се свържат с техническата поддръжка на Microsoft. В едно такова събитие потребителят на Twitter TCNOco заяви, че е видял техническата поддръжка на Microsoft да се свързва с компютъра му и да активира Windows чрез пиратски софтуер, тъй като предоставеният му лицензен ключ не работи.

Въпреки че нямаше обяснение от Microsoft по темата, споделянето на потребителя на Twitter стана вирусно за кратко време. Ще видим заедно дали ще има развитие по темата в следващите дни. Нови подробности за слушалките със смесена реалност на Apple: Какво е OLEDoS дисплей?

Подобни публикации

  1. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  2. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  3. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  4. Приложения, които харчат най-много интернет
  5. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.