Пробив на Fortnite Player чрез достигане на 1000 ниваfortnite 1000 niva

Играч на Fortnite достигна хиляда нива, докато излъчваше на живо в YouTube. Ето подробностите от видеото, споделено от играча, който постигна голям успех!

Играчът на Fortnite разби нова почва в играта Battle Royale, която има огромна популярност по целия свят. Плейърът достигна ниво 1000, докато излъчваше на живо в YouTube. Подробности за постигнатия голям успех са в нашите новини.

Играчът на Fortnite с 1000 нива постигна страхотен успех

Имаше първа в популярната игра Battle Royale на Epic Games, една от най-важните компании в индустрията на видеоигрите. Събитието, което се проведе в четиригодишната история на Fortnite, се състоя около месец преди края на сезона.

Прочети Още: Компютър на 15 години работи с Windows 11!

Играч достигна ниво 1000, докато излъчваше на живо в YouTube канала Ragers Revenge. Не е известно дали има някакво ограничение за ниво в играта, защото точката опит на играча, който достигне хиляда нива, продължава да се увеличава.

Според видеото, споделено от играча, който постигна голям успех, са необходими 1 милион 865 хиляди 438 XP за достигане на ниво 1001. Можете да гледате 2 часа и 1 минута дълго видео, публикувано от плейъра в YouTube.

Филмът на Fortnite може да дойде

Накратко Fortnit, свързан с голяма популярност, разкри, че е хвърлено значително твърдение . Според твърдението, направено през последните седмици, филмът за успешната игра Battle Royale може да дойде.

Според предадената информация, Epic Games, една от най-важните компании в индустрията за видеоигри, е наела трима висши служители от LucasFilm в началото на тази година. Беше посочено, че Джейсън Макгатлин е сред служителите.

Макгатлин, който в момента работи в Epic Games, преди това е бил изпълнителен продуцент на най-новите филми на Disney от Междузвездни войни. Според споделената информация Крис Фурия е сред служителите, които напуснаха LucasFilm и се присъединиха към Epic Games.

Все още не е известно кога ще се появи филмът за играта Battle Royale, играна от милиони играчи по целия свят. Освен датата на излизане, няма информация за темата на филма.

Този път Epic Games, която дойде на дневен ред с филма на популярната игра Battle Royale, не направи изявление за твърдението. Поради тази причина има вероятност твърдението да не е вярно.

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.