Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решенияproblemi i rehsenia slack

Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения

Потребителите може да срещнат някои проблеми в Slack, базирано на облак приложение за екипно сътрудничество. Ето най-често срещаните проблеми и решения в Slack! Slack е приложение, което се използва често, особено от тези, които работят от вкъщи. Напоследък използването на Slack стана широко разпространено с известността на системата за работа от вкъщи. Приложението, което позволява на вътрешните служители да комуникират помежду си, е изключително полезно за установяване на здравословна комуникация и работен процес. Но от време на време потребителите могат да срещнат някои проблеми в приложението. Обсъдихме най-често срещаните проблеми в Slack за вас.

6 най-често срещани проблема в Slack и техните решения

Можем да изброим най-често срещаните проблеми в Slack, както следва:

 • Проблеми с връзката
 • Проблеми със звука при разговори
 • Невъзможно актуализиране Проблем
 • Получаване на множество известия
 • Не може да се намери прозорец със съобщение
 • Slack не работи, защото устройството е прекъснато

1. Проблеми с прикачените файлове

Един от най-често срещаните проблеми, които потребителите срещат в Slack, е свързаността. Проблеми с връзката; Освен с глобални проблеми може да е свързано и с човека. Ако потребителят има проблеми с връзката, трябва незабавно да провери връзката си. За целта може да се опита да се свърже с уебсайта на приложението чрез браузъра.

Тестовете за връзка на „slack.com/help/test“ също могат да се използват за проверка на връзката. Ако няма проблем във връзката в резултат на двата теста, които споменахме, най-вероятно проблемът е свързан с платформата. В такива случаи трябва да се очаква платформата да реши проблема. Освен това „Downdetector“ и др. Трябва да посетите техния уебсайт и да проверите текущото състояние на прекъсване на приложението. Нулирането на интернет връзката и след това рестартирането на Slack също коригира проблема с връзката.

2. Проблеми със звука при разговори

Ако гласовете на двете страни са трудни за чуване, докато правите видео разговор на Slack, можете да следвате стъпките по-долу;

Помощният център на Slack предлага няколко опции при търсене в настолната версия на приложението:

Проверете настройките на звука в търсенето и рестартирайте приложението. Трябва да се проверят звуковите настройки на устройството. Също така препоръчваме да актуализирате звуковите драйвери на устройството. Настройки на звука на разговора; Това става, като изберете тези от прозореца за търсене и ги отметнете в приложението.
Рестартирайте приложението Slack, за да проверите дали проблемът с гласовите повиквания е разрешен. Освен това трябва да се проверят звуковите настройки на устройството. Достъпът до микрофона трябва да бъде разрешен в приложението. Актуалността на звуковите драйвери на устройството също играе активна роля за отстраняване на проблеми със звука.

3. Проблемът не може да се актуализира

Ако приложението Slack не се актуализира автоматично и новите входящи съобщения не се записват директно, вероятно има проблем с WebSocket връзките. Потребителите, които изпитват такива проблеми, ще получат съобщение като „ Последна актуализация преди по-малко от минута “. За да разрешите този проблем, приложението трябва да се рестартира.

След това се проверява дали проблемът е решен или не. Ако продължава, устройството трябва да се изключи и рестартира. Ако проблемът продължава, свържете се с мрежовия администратор и докладвайте за проблема. Приложението предлага изпращане на „Net Logs“ за пълно разрешаване на проблема.

4. Получаване на много известия

Понякога потребителят все още получава известия в приложението, дори и да не е свързано с работа. Твърде много известия от Slack на телефона или компютъра. Можете да изберете една от опциите за напускане на канала, не безпокойте или заглушаване на канала, за да намалите известията.

5. Не може да се намери прозорец със съобщение

Търсенето и намирането на съобщение в каналите на Slack може да бъде много трудно. За да намерите желаното съобщение сред стотици съобщения, трябва да използвате полето за търсене в горната част на екрана. Можете също да филтрирате за удобство, когато търсите съобщения чрез полето за търсене. Докато търсите съобщения благодарение на филтрирането; каналите, часовите зони и контактите ще бъдат стеснени. Това ще улесни намирането на съобщението.

6. Slack не работи, защото устройството е прекъснато

Устройството, на което възнамерявате да използвате Slack, може да е прекъснато. В такива случаи Slack няма да работи. Трябва да се направят всички актуализации, за да се реши проблемът. След извършване на актуализациите потребителят трябва да се свърже със системния администратор.

Подобни публикации

 1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
 2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
 3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
 4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
 5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.