Ще стане ли публична платформата за съобщения Telegramsms telegram

Ще стане ли публична платформата за съобщения Telegram, фокусирана върху поверителността? Беше направено изявление!

Беше обявено, че Telegram, платформата за съобщения, фокусирана върху поверителността, ще стане публична през следващия период. Кога точно? Ето подробностите! Фокусираното върху поверителността приложение за съобщения Telegram , един от конкурентите на WhatsApp , се движи към достигане на 1 милиард потребители. От друга страна, Павел Дуров, основателят на компанията, каза, че очакват скоро да реализират печалба и че приложението ще бъде предложено на обществеността в следващия период.

В интервюто си за Financial Times Дуров обяви, че Telegram е достигнала 900 милиона потребители и те печелят милиони долари от реклама в приложението и абонаменти. От друга страна той съобщи още, че потенциални инвеститори са направили оферти на стойност над 30 милиарда долара към компанията.telegram sms

IPO на Telegram скоро може да бъде IPO

Павел Дуров каза в интервюто: „Основната причина, поради която започнахме да правим пари, беше, че искахме да останем независими. „Общо казано, ние виждаме (IPO) като средство за демократизиране на достъпа до стойността на Telegram.“

Имайки предвид изявленията на Дуров, който в момента е едноличен собственик на компанията, изглежда, че приложението ще стане публично достояние в близко бъдеще. Така тя ще се превърне в по-ценна платформа и ще започне да носи печалби.

Миналата седмица беше споделено, че личните потребители на Telegram ще започнат да преобразуват своите акаунти в търговски акаунти срещу абонаментна такса. Предвижда се, че приходите на компанията ще се увеличат с тази нова функция. Докато се правят планове за придобиване на още по-голяма стойност с публичното предлагане, Дуров казва, че платформата планира да инвестира в изкуствен интелект за решаване на често повтарящи се проблеми с одита.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.