Как да публикуваме със задна дата в Instagram?publikuvane s stara zadna data v instagram

Необичайна функция идва в Instagram: споделянето със задна дата ще бъде възможно!

Една необичайна функция, която никога не сме срещали или виждали в нито едно приложение преди, идва в Instagram. Ето подробностите! Напоследък почти всички социални медийни платформи въвеждат нови функции на своите потребители с голяма скорост. Последно обявихме, че TikTok работи върху приложение за споделяне на снимки, което може да се конкурира с Instagram в споделянето на снимки.

Сега започна да се говори за нова функция, идваща в Instagram, но тази функция е малко по-различна от иновациите, с които сме свикнали. Изображението в публикация , споделена от Алесандро Палуци в X, разкрива някои подробности за новата функция.funktsia publikuvane s zadna data v instagram

Ще бъдат направени ретроспективни споделяния

Въпреки че публикацията, споделена от Pazuzzi, обърка много потребители, някои неща изглеждат разбираеми. По същество се смята, че функция като споделяне и планиране на публикации в бъдеще вече ще бъде налична.

С други думи, потребителите, които са особено чувствителни към оформлението и външния вид на профила, ще могат да редактират своите профили по-лесно и както желаят, като споделят всяка предишна публикация. Разбира се, не е ясно дали тези минали публикации ще се показват в емисията на началната страница като нови публикации.

Все още няма ясни подробности или потвърждение за функцията от Instagram. Знаем обаче, че функциите, които Алесандро Палуци беше обявил преди това, обикновено пристигат след определен период от време.

Подобни публикации

  1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
  2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
  3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
  4. Как да нулирате Instagram Explore?
  5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.