TikTok започна да прилага интересен метод за избягване на забраната!tiktok eu

TikTok започна да прилага интересен метод за избягване на забраната!

Интересен ход дойде от TikTok преди гласуването в Сената. Компанията започна да използва нов метод за заобикаляне на забраната. Ето подробностите! Наскоро в Камарата на представителите се проведе гласуване за забрана на популярната социална медийна услуга TikTok. При гласуването 352-ма гласуваха „за“, а 65 – „не“.

Законопроектът, който беше одобрен от Камарата на представителите, скоро ще бъде гласуван в Сената. Предприемайки действия за предотвратяване на забраната, TikTok започна да използва много интересен метод преди това гласуване.

Изненадващо преместване от TikTok, за да избегнете забраната!

В популярното приложение за социални медии започнаха да се показват различни предупредителни съобщения на потребители, живеещи в Съединените щати. Тези съобщения включват следните изявления: „Кажете на вашия сенатор колко важен е TikTok за вас. Помолете ги да гласуват против забраната на TikTok.“

Съобщенията в приложението също включват думите „Камарата на представителите гласува за забраната на TikTok, която засяга 170 милиона американци“.
tiktok zabrana

Ако бъде одобрен от Сената, президентът на САЩ Джо Байдън ще подпише законопроекта. Байдън каза в изявлението си миналата седмица: „Ако Конгресът одобри въпросния законопроект, ще го подпиша“.

Според този законопроект на компанията ще бъдат дадени 180 дни. През този период TikTok ще бъде забранен в САЩ, освен ако не бъде продаден на друга компания. В този контекст гражданите на САЩ няма да имат достъп до TikTok през App Store и Play Store. Смята се, че уеб версията на услугата също ще бъде забранена.

Какво мислите за метода, прилаган от TikTok? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Бележките на TikTok са налични!
  2. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  3. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  4. Невероятна грешка в Apple
  5. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.