Пуснат iTop Screen Recorder: Какви са неговите характеристики?itop screenrecorder

iTop Screen Recorder ви позволява да правите екранни записи от вашия компютър и да редактирате тези записи чрез същата програма.

iTop Screen Recorder, който беше достъпен наскоро , ви позволява да правите екранни записи от вашия компютър за цели като работа, образование или игри и да редактирате тези записи чрез същата програма. Ето всички акценти на iTop Screen Recorder!

„За да закупите iTop Screen Recorder на специфични за стартиране отстъпки, можете да кликнете тук и да отворите съответната страница.“

Функции на iTop Screen Recorder

 • Гъвкав запис на екрана: iTop Screen Recorder може да запише целия ви наличен екран, както и само областите, които изберете. По този начин можете да запишете целия си работен плот или конкретен прозорец или област.
 • Добавяне на изображение и звук: Можете да видите лицето си през камерата по време на запис, а гласът ви може да бъде записан чрез вашия микрофон. Така вашето игрово, образователно или бизнес съдържание ще стане по -забележително и по -задълбочено.
 • Редактиране на видео: Не е нужно да използвате други програми, за да редактирате създадения от вас запис на екрана! iTop Screen Recorder ви позволява да изпълнявате основни функции за редактиране с вградените си инструменти за редактиране на видео от същата програма.
 • Запис с висока производителност: Ако искате всеки детайл във вашата зона за запис да бъде видим до най-фините детайли, можете да записвате екрани с разделителна способност до 4K. Нека ви припомним също, че има 60 FPS поддръжка, за да направите излъчването на играта по -плавно.
 • Поддръжка на множество изходи: Можете да извеждате заснетите изображения в много формати, особено MP4, AVI, FLV, MKV, MOV, TS и GIF. Тъй като всеки формат има определени предимства и области на използване в себе си, можете да изберете най -подходящия за вас и да продължите по пътя си.
 • Екранна снимка по време на запис: Ако искате да превърнете важни моменти в изображения по време на запис на екран, функцията за заснемане на екранни снимки по време на запис на екрана е друг акцент. По този начин можете да превърнете важни моменти в изображение и да ги споделите, където пожелаете.

Прочети Още: eFootball 2022 е най – лошата Steam игра от първия ден

Проектиран предимно за телевизионни оператори, преподаватели, студенти и служители, iTop Screen Recorder събира всичко, което търсите, в програма за запис на екран. iTop, който позволява на телевизионните оператори да записват с висока честота на кадрите, включва и специални инструменти за инструктори и студенти. Можете да извеждате екранни записи в множество формати, както и да извършвате основно редактиране на видео директно от приложението.

iTop Screen Recorder, която е една от най -амбициозните програми за запис на екран със своите разширени и персонализирани функции, може лесно да се използва от всеки от седем до седемдесет, благодарение на поддръжката на английски език и прост интерфейс.

Подобни публикации

 1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
 2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
 3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
 4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
 5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.