Пуснат iTop Screen Recorder: Какви са неговите характеристики?itop screenrecorder

iTop Screen Recorder ви позволява да правите екранни записи от вашия компютър и да редактирате тези записи чрез същата програма.

iTop Screen Recorder, който беше достъпен наскоро , ви позволява да правите екранни записи от вашия компютър за цели като работа, образование или игри и да редактирате тези записи чрез същата програма. Ето всички акценти на iTop Screen Recorder!

„За да закупите iTop Screen Recorder на специфични за стартиране отстъпки, можете да кликнете тук и да отворите съответната страница.“

Функции на iTop Screen Recorder

 • Гъвкав запис на екрана: iTop Screen Recorder може да запише целия ви наличен екран, както и само областите, които изберете. По този начин можете да запишете целия си работен плот или конкретен прозорец или област.
 • Добавяне на изображение и звук: Можете да видите лицето си през камерата по време на запис, а гласът ви може да бъде записан чрез вашия микрофон. Така вашето игрово, образователно или бизнес съдържание ще стане по -забележително и по -задълбочено.
 • Редактиране на видео: Не е нужно да използвате други програми, за да редактирате създадения от вас запис на екрана! iTop Screen Recorder ви позволява да изпълнявате основни функции за редактиране с вградените си инструменти за редактиране на видео от същата програма.
 • Запис с висока производителност: Ако искате всеки детайл във вашата зона за запис да бъде видим до най-фините детайли, можете да записвате екрани с разделителна способност до 4K. Нека ви припомним също, че има 60 FPS поддръжка, за да направите излъчването на играта по -плавно.
 • Поддръжка на множество изходи: Можете да извеждате заснетите изображения в много формати, особено MP4, AVI, FLV, MKV, MOV, TS и GIF. Тъй като всеки формат има определени предимства и области на използване в себе си, можете да изберете най -подходящия за вас и да продължите по пътя си.
 • Екранна снимка по време на запис: Ако искате да превърнете важни моменти в изображения по време на запис на екран, функцията за заснемане на екранни снимки по време на запис на екрана е друг акцент. По този начин можете да превърнете важни моменти в изображение и да ги споделите, където пожелаете.

Прочети Още: eFootball 2022 е най – лошата Steam игра от първия ден

Проектиран предимно за телевизионни оператори, преподаватели, студенти и служители, iTop Screen Recorder събира всичко, което търсите, в програма за запис на екран. iTop, който позволява на телевизионните оператори да записват с висока честота на кадрите, включва и специални инструменти за инструктори и студенти. Можете да извеждате екранни записи в множество формати, както и да извършвате основно редактиране на видео директно от приложението.

iTop Screen Recorder, която е една от най -амбициозните програми за запис на екран със своите разширени и персонализирани функции, може лесно да се използва от всеки от седем до седемдесет, благодарение на поддръжката на английски език и прост интерфейс.

Подобни публикации

 1. Windows 10 непрекъснато извършва проблемни стартирания
 2. Най-бързият сайт за търсене и изтегляне на GIF: GIPHY
 3. 5 полезни програми за увеличаване на звука на компютъра (Windows 10)
 4. Най-добрите приложения за редактиране на снимки с една цел
 5. Windows Volume Mixer не работи, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.