Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворенrarbg

Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен

RARBG, който дълги години служи за теглене на торент файлове с филми, сериали и игри, се затваря. Подробностите са тук! RARBG, който успя да се превърне в един от незаменимите сайтове за използване на компютри и теглене на файлове от интернет за едно поколение, се затваря след дългогодишна дейност. Сайтът, открит през 2007 г. като платформа за торент игри, филми и сериали, е бил домакин на милиони потребители през 16-те години, откакто е активен.

Според изявлението на мениджърите на RARBG обектът е затворен от 31 май. Нарастващите разходи играят голяма роля зад това решение.

След 16 години!

Предоставяйки услуги на милиони потребители всеки месец, RARBG беше сред най-посещаваните торент сайтове. Сайтът, където се публикуват торент файлове с филми, сериали и игри, изпадна в голям колапс след Covid-19, който преживяхме през последните години.

Как Се Прави Регистрация в Замунда ? РЕГИСТРАЦИЯ В ЗАМУНДА – Създаване на профил в Замунда

Фактът, че сред ръководния персонал имаше хора, които са загубили живота си поради вируса Covid-19, и че разходите за сървъра достигнаха непоносимо ниво, допринесоха за затварянето на сайта.

С публикувано днес текстово съобщение се съобщава, че администрацията на сайта единодушно е взела решение за затваряне на RARBG. След 31 май RARBG вече няма да е достъпен.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.