Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворенrarbg

Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен

RARBG, който дълги години служи за теглене на торент файлове с филми, сериали и игри, се затваря. Подробностите са тук! RARBG, който успя да се превърне в един от незаменимите сайтове за използване на компютри и теглене на файлове от интернет за едно поколение, се затваря след дългогодишна дейност. Сайтът, открит през 2007 г. като платформа за торент игри, филми и сериали, е бил домакин на милиони потребители през 16-те години, откакто е активен.

Според изявлението на мениджърите на RARBG обектът е затворен от 31 май. Нарастващите разходи играят голяма роля зад това решение.

След 16 години!

Предоставяйки услуги на милиони потребители всеки месец, RARBG беше сред най-посещаваните торент сайтове. Сайтът, където се публикуват торент файлове с филми, сериали и игри, изпадна в голям колапс след Covid-19, който преживяхме през последните години.

Как Се Прави Регистрация в Замунда ? РЕГИСТРАЦИЯ В ЗАМУНДА – Създаване на профил в Замунда

Фактът, че сред ръководния персонал имаше хора, които са загубили живота си поради вируса Covid-19, и че разходите за сървъра достигнаха непоносимо ниво, допринесоха за затварянето на сайта.

С публикувано днес текстово съобщение се съобщава, че администрацията на сайта единодушно е взела решение за затваряне на RARBG. След 31 май RARBG вече няма да е достъпен.

Подобни публикации

  1. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  2. YouTube продължава да се бори с TikTok
  3. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  4. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10
  5. Произведени са мини роботи, по-малки от насекоми! Какво може да направи?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.