Как да промените потребителското име и името на TikTok?kak da smenim potrebitelskoto ime v tiktok

Как да промените потребителското име и името на TikTok?

TikTok позволява процесът на промяна на потребителското име да се извърши практично и бързо. И така, как да промените потребителското име в популярното приложение TikTok?

TikTok ви позволява да промените потребителското си име. По този начин потребителското име, посочено при създаването на акаунта, може да бъде променено много лесно по-късно. В ръководството, което подготвихме, обяснихме как се извършва процесът.

TikTok, който позволява на потребителите да споделят кратки видеоклипове, позволява лесно преименуване. По този начин потребителите могат да получат различно потребителско име в платформата на социалните медии, когато пожелаят.

Новото потребителско име трябва да е законно и да не се използва в момента. И така, как да промените потребителското име в TikTok? Ако искате да промените името на вашия акаунт, можете да следвате стъпките по-долу в ред.

Стъпки за промяна на потребителското име в TikTok

 • Отворете приложението TikTok.
 • Влезте в акаунта си.
 • Вижте страницата на профила.
 • Натиснете бутона „Редактиране на профил“.
 • Докоснете секцията „Потребителско име“.
 • Задайте ново потребителско име.
 • Изберете опцията „Запазване“.

Достатъчно е да направите само няколко стъпки, за да промените името на TikTok, което за кратко време стана много популярно в целия свят и продължава тази популярност в продължение на много години. За да направите това, първо отворете приложението за социални медии, инсталирано на вашия смартфон или таблет.

Ако не сте влезли след отваряне на приложението за социални медии, влезте в акаунта си, като въведете информацията за членството си. Ще се покаже интерфейсът на приложението. Докоснете иконата на профила в долния десен ъгъл на екрана.

Как да отворя на живо в Tiktok?

1. Натиснете бутона „Редактиране на профил“ на страницата на профила на видеоклиповете, които сте качили преди.
2. Ще бъдете посрещнати със страницата „Редактиране на профил“. Докоснете секцията „Потребителско име“ на страницата, която се отваря.
3. Посочете ново потребителско име. Потребителското име, което посочите, може да съдържа само букви, цифри, долна черта и точки. Освен това потребителското име не трябва да се използва в момента. В противен случай промяната на потребителското име в TikTok няма да се случи.
4. В популярната социална медийна платформа потребителското име може да се променя само веднъж на 30 дни. Поради тази причина не можете да правите допълнителни промени в рамките на тридесет дни след прилагане на споменатия процес. За целта трябва да изчакате времето да изтече.

Как да промените името на TikTok?

 • Отворете TikTok.
 • Влезте в страницата на профила.
 • Докоснете бутона „Редактиране на профил“.
 • Отворете секцията „Име“.
 • Посочете ново име.
 • Потвърдете действието.

За да промените името в TikTok, първо отворете приложението за социални медии и влезте в акаунта си. В следващата стъпка вижте страницата на профила. Щракнете върху бутона „Редактиране на профил“ на страницата, която се отваря. Отворете секцията „Име“ и след това задайте ново име. Накрая потвърдете действието.

В тази статия обяснихме какви стъпки трябва да се предприемат, за да промените потребителското име в услугата за социални медии, наречена TikTok, която е сред най-теглените приложения. Можете да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 2. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 3. Как да нулирате Instagram Explore?
 4. Какво е Android Studio и как да го използвате?
 5. Как да нулирате PS4 и PS5 до фабричните настройки?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.