Realme е на Седмицата на модата в Париж със своя нов дизайн!moda paris

Realme на Седмицата на модата в Париж. Калъф за смартфон с дизайн на Realme 9 Pro Series & CO, включен в основния календар на Седмицата на модата в Париж.

Realme, една от най-бързо развиващите се марки смартфони в света, беше представена на Седмицата на модата в Париж. Основният календар на Седмицата на модата в Париж включваше калъф за смартфон, проектиран от Realme 9 Pro Series & CO. Ето подробностите!

Realme показва своя дизайн на Седмицата на модата в Париж
Серията 9 Pro, наскоро добавена към категорията на по-горния сегмент на марката, идва със специално проектиран за серията калъф. Първият продукт за новата година, realme 9 Pro+ не само предлага първата SONY IMX766 OIS камера от своя сегмент, двойни стерео високоговорители с Dolby Atmos, определящ тенденциите Light Transition Design и Ultra Smooth Display опит, но също така предлага Dimensity 920 5G процесор.

Realme 9 Series представя на тези, които чакат какво се случва, когато технологиите и модата се срещнат. Базираната в Копенхаген модна марка HELIOT EMIL смеси иновативен дизайн и технически детайли с дизайнерската философия на realme Design Studio, съчетавайки форма и функция във всичките си идеално съчетани продукти. Вдъхновени от „Light Transition Design“ на Realme 9 Pro Series, Хелиот Емил и студиото за дизайн на realme създадоха специална чанта на гърдите за всички любители на технологиите и модата.

Прочети Още: Какво е шах, който не е загубил популярност от стотици години и как се играе?

И въз основа на съвместното творчество на Хелиот Емил, той представи цялото сътрудничество и чантата на официалната писта на Седмицата на модата в Париж 2022. Realme 9 PRO SERIES и съвместно създаденият калъф за смартфон позволяват на потребителите лесно да изваждат мобилните си телефони, като същевременно позволяват на гърба на телефона да се превръща от синьо в червено под слънчева или UV светлина, точно както процеса на промяна на цвета при изгрев слънце.

По този начин, Light Transition Design става достъпен. Realme създаде своето дизайнерско студио през 2020 г. Дизайнерският екип на Realme е независим екип от realme, специализиран в продуктовия индустриален и визуален дизайн. Realme работи с много важни дизайнери в индустрията с realme Design Studio. Предишните му сътрудници са главният дизайнер на Pentagram Еди Опара, японският магистър по съвременен индустриален дизайн Наото Фукасава и дизайнерът на Hermès Хосе Леви, който допринесе с неговите дизайни и опит.

И така, какво мислите по тази тема? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас чрез раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Полезни хитринки с лак за нокти
  2. Полезни хитринки с лимон
  3. Как да се грижим за устните си през зимата?
  4. Как да се грижим за кожата през зимата?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.