Дизайн на Samsung Galaxy Fit 3 и важни подробности!dizayn na samsung galaxy fit 3

Дизайн на Samsung Galaxy Fit 3 и важни подробности!

Изтече информация за носимо фитнес устройство Samsung Galaxy Fit 3. Дизайнът и важните детайли също са разкрити. Ето подробностите! Samsung не е далеч от облеклото за фитнес. Цялата серия Galaxy Watch по някакъв начин попада в тази категория. Но по-голямата част от фокуса е върху предоставянето на изживяване, подобно на телефон чрез по-малко устройство, монтирано на китката.

От друга страна, специалните фитнес носими устройства се фокусират върху проследяване на здравето заедно с известна производителност. Серията Galaxy Fit също попада в тази категория и Samsung не е пускала нов продукт от известно време.

Но изглежда, че това скоро може да се промени. Появиха се изображения и подробности за дизайна на Galaxy Fit 3, който продължава пазара на носими фитнес устройства на Samsung.samsung galaxy fit 3

Galaxy Fit 3 с надграден хардуер и дизайн

Нови рендъри и маркетингови изображения, публикувани от Evan Blass в X (бивш Twitter), показват Galaxy Fit 3 в разнообразие от цветове и условия, както и дават добър поглед върху функции, подобни на смарт часовник.

Самият дизайн е изключително познат и има квадратен профил, много подобен на Apple Watch, но изглежда много по-тънък в сравнение. Предишни изтичания се оказаха верни и показаха, че Galaxy Fit 3 ще има AMOLED дисплей. Самият екран е 1,6 инча, но има много по-добро съотношение на страните от Fit 2.

Samsung Galaxy Fit 3 е изработен от алуминий и се предлага в черно, сребристо и розово злато. Според страницата с технически спецификации, разкрита в изтичането на информация, Galaxy Fit 3 ще бъде IP68 водо- и прахоустойчив.

Продуктът включва много функции, открити в серията Galaxy Watch. Забележителна характеристика е, че предлага 13 дни живот на батерията с едно зареждане. Може да проследява съня и упражненията, да получава известия по телефона и да предлага функции за безопасност като SOS или разпознаване на падане.

Въпреки че не е ясно коя операционна система използва, се посочва, че Galaxy Fit 3 е устройство за проследяване на фитнес и се опитва да запази живота на батерията с модерни функции. Не е посочена цена или дата на пускане на пазара за Galaxy Fit 3. Може да видим носимото устройство по време на представянето на Galaxy Z Fold и Flip 6 през август.

Подобни публикации

  1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
  2. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
  3. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
  4. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
  5. Какво идва с visionOS 1.0.3?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.