Samsung Galaxy S24 с проблем в Android Auto!problem samsung galaxy s24 android auto

Samsung Galaxy S24 пристигна с проблеми: Има проблеми в Android Auto!

Първите потребители, които са започнали да използват Samsung Galaxy S24, съобщават за редица проблеми с автомобили, поддържани от Android Auto. Ето подробностите! Най-новата серия Galaxy S24 на Samsung изпитва някои проблеми със софтуера Android Auto на няколко марки автомобили.

Според обратна връзка към Samsung, някои потребители започнаха да съобщават за проблеми със серията Galaxy S24 и автомобили Volkswagen, Skoda и SEAT. Потребителите, засегнати от проблемите, не могат да свържат своите Galaxy S24 устройства към превозните си средства и следователно не могат да използват навигационни функции, наред с други.

Samsung предлага временни решения на собствениците на автомобили

Samsung предлага няколко съвета за отстраняване на неизправности, започвайки с автомобили Volkswagen. Компанията заявява, че има проблем със съвместимостта, „свързан с хотспот връзки“ между няколко автомобила VW и телефони с Android, но заобиколните решения все още не са тествани от потребителите.

Samsung добави, че и трите автомобилни производители работят върху софтуерни актуализации за превозните средства, които създават проблеми на собствениците на Galaxy S24. В момента не е ясно кога собствениците на превозни средства ще получат такава актуализация на корекцията.

И накрая, компанията заявява, че ако нито един от методите за отстраняване на неизправности не работи, потребителите могат да се свържат със сервизния център на автомобила си. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.